Dit zijn de allermooiste design badkamers!

Een design badkamer is toch wel het pareltje onder de badkamers. Strakke vormen, eyecatchers en een minimalistisch design kenmerken deze luxe badkamer. Net alsof je in een hotel doucht, maar dan heerlijk bij je thuis. Scroll verder voor de mooiste design badkamers én ben je benieuwd waar je een design badkamer aan herkent? Dat lees je hieronder!

Design badkamer

Zo herken je een design badkamer

Dat een design badkamer luxe uitstraalt is natuurlijk niet te ontkennen. Een design badkamer is een kruising tussen een luxe en een moderne badkamer en is een echte eyecatcher! Benieuwd wat echt niet mag ontbreken in een design badkamer?

Dit vind je terug in een design badkamer

  • Strakke vormen;
  • Eyecatchers, van radiatoren tot accessoires;
  • Minimalistische uitstraling, prullaria zijn niet welkom;
  • Chromen accenten;
  • Luxe materialen;
  • Design verlichting.

              

Shinen maar, de design badkamer houdt van aandacht

Bepaal in jouw design badkamer waar de aandacht naar toegetrokken moet worden. Een grote spiegel met verlichting, een lekker luxe vrijstaand bad, chromen kranen of juist een opvallende tegel? Met een design badkamer ga je voor de luxe hotelkamervibe. Een vijfsterrendouche, maar dan bij je thuis! Ook leuk: een en suite badkamer op je zolder of bij je slaapkamer aan getrokken voor een extra luxe gevoel! En ben je bang dat een design badkamer en een goedkope badkamer tegenpolen zijn? Dat hoeft niet! Tegenwoordig heb je de mooiste items al voor een mooi prijsje.

Design badkamers

Vaak terug te zien in design badkamers is verlichting om vormen te benadrukken. Verlichting in een inbouwnis, onder het design badkamermeubel, in een grote spiegel, onder het plafond of juist op de vloer. Accentverlichting brengt diepte aan in je badkamer en creëert van je badkamer bijna een beleving.

             

Ga je jouw badkamer renoveren? Denk dan eens aan prachtige inbouwkranen. Deze geven een ultramoderne look aan je badkamer en passen perfect binnen de stijl van een design badkamer.

Een design badkamer met kleur, kan dat ook?

Jazeker! Hoewel een design badkamer vaak een grijze badkamer is afgewisseld met wit- en zwarttinten is kleur ook zeker mogelijk. Kleur in de badkamer is een van de grootste badkamertrends en kan doorgetrokken worden in leuke wandtegels of natuurlijk in accessoires. En mis je meer warmte in je badkamer? Door houten accenten toe te voegen creëer je een gezellige look en heeft het direct wat weg van een Scandinavische badkamer!

              

En, wat mag er terugkomen in jouw design badkamer?

We zijn benieuwd of je uit bovenstaande inspiratie wat leuks hebt gezien. Het leuke aan het creëren van je eigen design badkamer is dat je het helemaal naar eigen smaak kunt inrichten. En dat moet je ook vooral doen, jij bent natuurlijk degene die er élke dag te vinden is! Ben je er nog niet helemaal uit hoe jouw design badkamer eruit moet komen te zien? Bekijk meer badkamerinspiratie, neem contact met ons op of kom naar een van onze showrooms. We helpen je graag aan jouw perfecte design badkamer!

---

Naast deze design badkamers nóg meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!