Urinoir potten

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Urinoir potten

Urinoir potten zijn bedoeld voor mannen, doordat deze urinoirs relatief klein zijn passen ze gemakkelijk in kleinere ruimten. De potten zijn zuiniger dan normale wc’s dat komt omdat de potten natuurlijk minder water gebruiken dan normale wc’s.

Materiaal

Het materiaal van de urinoir is bij de meeste geheel van keramiek. Dit materiaal is erg sterk en barst bijna niet. Door dit materiaal soort te gebruiken kunnen wij garanderen dat het product een lange levensduur heeft. Mocht er toch wat gebeuren met de pot kan de garantie verschillen van 1 tot 5 jaar. De garantie staat bij de producten.

Service

Kom langs in onze showroom voor het ruime aanbod aan urinoirs! Onze verkoopadviseurs staan klaar om je te helpen. Ook is de mogelijkheid er om je eigen badkamer te ontwerpen. Wij attenderen je erop om goed naar de levertijd te kijken zodat je niet in het nauw loopt met de eventuele planning. Sommige potten hebben een iets langere levertijd namelijk. Voor eventuele vragen kun je altijd nog contact opnemen met onze klantenservice!