Spiegels met plankje

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Lekker handig zo'n spiegel met plankje!

Een spiegel met plankje ziet er niet alleen gezellig uit, maar is natuurlijk ook heel handig. Handig in je badkamer voor het stallen van je dagelijkse badkameritems zoals je tandenborstel, lenzendoosje of haarwax en voor bijvoorbeeld een gezellige geurkaars of plant. Maar een spiegel met plank zie je ook vaak terug als hal- of toiletspiegel. Benieuwd naar de opties? We leggen ze aan je voor! 

Verschillende type spiegels met een plankje

Elk interieur is natuurlijk anders en daar moet je spiegel met plankje natuurlijk wel in passen. Gelukkig hebben we in ons assortiment spiegels met een plankje passende items voor elke interieurstijl. Ga je voor een halfronde spiegel, een vierkante of een rechthoekige spiegel? En in welke stijl? Houd je van de stoere looks van een industriele spiegel, ga je voor een strakke moderne variant of houd je meer van de warmte die houten spiegels uitstralen? Aan jou de keuze! En kom je nou echt opbergruimte te kort, denk dan ook eens aan een van onze leuke spiegelkasten. Shop je spiegel online of kom langs in een van onze showrooms om jouw favoriet in het echt te bekijken. 

Een spiegel met plank, geschikt voor in elke ruimte

Ga je voor een badkamerspiegel met plank, een leuke spiegel met plank voor in het toilet, de woonkamer of in de gang als leuke halspiegel? Een wandspiegel met plank is natuurlijk in elke ruimte hartstikke leuk en handig en daarom een mooie toevoeging in elke ruimte. En is jouw spiegel met plank bedoeld voor de badkamer? Dan weet je misschien dat badkamerspiegels vaak voorzien zijn van spiegelverwarming en -verlichting. Handig!