Buitenkranen

Filteren
Filteren

Buitenkranen kopen bij Sanitairkamer.nl

Buitenkranen zijn onmisbaar voor iedere woning met een balkon of tuin. Zowel binnen als buiten is het handig om een kraan te hebben. Een buitenkraan is namelijk niet alleen handig om de plantjes in de tuin water te geven. De kraan kan gebruikt worden voor het vullen van een emmer bij het lappen van de ramen, het afspuiten van een fiets of mountainbike en bij het schoonmaken van het terras. Een buitenkraan is dus geen overbodige luxe. Bij Sanitairkamer.nl kun je slagen voor een standaard buitenkraan, maar ook voor een luxe uitvoering.

Verschillende soorten buitenkranen

Buitenkranen zijn verkrijgbaar in veel soorten en maten. Veel mensen zullen kiezen voor het standaard model. Deze kraan moet namelijk vooral praktisch zijn, waardoor je dan snel voor een simpele functionele kraan zult kiezen. Wil je toch liever een kraan die opvalt of juist past bij de stijl in je tuin? Kijk dan eens voor een design kraan of een landelijke bronzen kraan. Een mooi voorbeeld daarvan is de messing buitenkraan van Best Design. Deze uitloop van de tapkraan heeft de vorm van een dier en dat in combinatie met de bronzen kleur, zorgt voor een opvallend geheel. De tapkraan is voorzien van een ronde hendel. Heb je liever een mooi natuurlijk design of een kraan in een strakke vorm? Ook deze kun je bij ons vinden.

Vorstvrije kranen

Wil je een buitenkraan kopen? Dan is het van belang om niet zomaar elke kraan op te hangen die je tegenkomt. Het is namelijk bij een buitenkraan van belang dat de kraan vorstvrij is. Kenmerkend voor een vorstvrije gevelkraan is dat deze binnen de gevel kan worden afgesloten en daarna afgetapt. Hierdoor voorkom je dat de leidingen in de winter vastvriezen. Een andere mogelijkheid is om de gewone buitenkraan in te pakken met isolerend materiaal of binnenshuis een tweede kraan aan te brengen. Deze kun je dan ‘s winters afsluiten om vervolgens de leiding naar de buitenkraan af te tappen, deze is dan buiten gebruik. Op zoek naar een vorstbestendige gevelkraan? Bekijk dan eens de tapkraan met kruk van Mueller.

Merken buitenkranen

Bij Sanitairkamer.nl vind je mooie merken van uitstekende kwaliteit. Door ons diverse aanbod aan merken kunnen wij buitenkranen in verschillende prijsklassen aanbieden. In ons assortiment vind je bekende en minder bekende merken. Je kunt onder andere slagen voor de kranen van Mueller en Best Design. Bij ons kun je altijd van goede kwaliteit uitgaan, ongeacht de lage prijs, omdat wij altijd onze producten testen. Zo weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Wij kunnen een lage prijs bieden, omdat we groot bij onze leveranciers inkopen. Hierdoor zijn producten bij ons op voorraad en snel leverbaar.

Weet je precies wat voor type buitenkraan je wil, maar staat deze niet op onze website? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen veel van de producten alsnog voor je bestellen!

Service bij Sanitairkamer

Wil je een buitenkraan kopen, maar heb je nog een vraag of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen of te mailen. Je kunt contact met ons opnemen via de mail: info@sanitairkamer.nl of telefonisch: 0341 41 0156. Wij horen graag hoe we je kunnen helpen. Daarnaast kun je ook altijd even kijken bij onze veelgestelde vragen of algemene voorwaarden. Wellicht vind je hier je antwoord al.

Naast buitenkranen kun je bij ons ook slagen voor badkranen, douchekranen, hoekstopkranen, kogelkranen en tapkranen. Ons assortiment is ontzettend groot! Bij elk artikel van Sanitairkamer staat beschreven hoeveel jaar garantie het product heeft. We houden hierbij de garantie van de leverancier aan. Bij Sanitairkamer.nl ben je aan het juiste adres voor de complete badkamer, zoals badkamermeubels, douchecabines, vrijstaande baden en toiletten.