Betonlook tegels

Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Stoer & krachtig: betonlook tegels in de badkamer

De trend van dit moment: betonlook tegels. Geschikt als plavuizen maar zeker ook als wandtegels. Betonlook tegels zijn gemakkelijk te combineren en geven je badkamer een stoere en industriële look. Benieuwd hoe je betonlook tegels combineert? Blijf scrollen!

Combineer je betonlook tegels met...

 • zwarte kranen en een zwarte wc voor een industriële look;
 • kranen in de kleur verouderd ijzer voor de stoerste uitstraling;
 • een keramisch parket, houten badkamermeubel en/of gouden kranen om de grijze badkamer wat meer warmte te geven;
 • toffe grote planten om de stoere look wat kleur te geven;
 • kleinere accenttegels zoals ivoorkleurige Friese witjes voor iets meer zachtheid;
 • vloerverwarming voor heerlijk warme voeten!

Betonlook vloer door het hele huis

Of onze betonlook tegels alleen geschikt zijn voor de badkamer? Nee hoor, deze populaire grijze tegels kunnen zeker ook in andere ruimtes geplaatst worden. Onze betonlook tegels zijn gemaakt van keramiek en zijn daardoor geschikt door het hele huis. Dus ben jij fan van een betonlook vloer in de woonkamer, hal of ergens anders in huis? Onze betonlook tegels zijn een perfecte optie en zorgen voor de uitstraling van betonvloer!

Betonlook tegels kunnen ook op de wand

Mag jouw badkamer écht een betonlook badkamer worden? Plaats dan betonlook tegels op de vloer en trek ze door op de wand. Zo wordt de stoere betonlook versterkt en 't zorgt gelijk voor een rustig geheel. Trendtip: wist je dat we ook hexagon tegels met betonlook hebben? En plaats je dezelfde tegels op de vloer als op de wand, dan is 't wellicht leuk om op een bepaalde wand een kleinere tegel te kiezen. Dit kan zijn toffe ivoorkleurige vierkante tegeltjes of juist visgraat tegels in een leuk kleurtje. Zo creëer je een mooie accentwand!

Trendtip: de betonlook badkamer

Even wat inspiratie opdoen? Bekijk vooral onze blog met talloze badkamer ideeën over de betonlook badkamer. Ben je er nog niet helemaal uit en wil je binnenkort wel je tegels kopen? We helpen graag een handje! Neem contact op met onze telefonische toppers of bezoek een van onze showrooms.