Betonlook tegels

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Betonlook tegels kopen bij Sanitairkamer

Betonlook tegels, perfect in een industrieel interieur en geven een stoere robuuste look aan je badkamer. Combineer je betonlook tegels met matzwart sanitair zoals een zwarte kraan of een zwart toilet voor een extra industriële uitstraling in je badkamer! Onze betonlook tegels zijn gemaakt van keramiek en daardoor extra geschikt voor in de badkamer. Ze zijn daardoor lekker licht en gemakkelijk te onderhouden.

Kunnen betonlook vloertegels ook op de wand?

Jazeker! Wil je de betonlook stijl doortrekken tot op de wanden? Onze vloertegels met betonlook zijn ook op de wand te plaatsen waardoor je eenheid, rust & balans creëert. Heb je een kleine badkamer te verbouwen? Ga dan voor een lichte kleur, grote tegels (bijvoorbeeld onze betonlook tegels 60x60) & veel glas waardoor de badkamer een optisch groter lijkt!

Uitgebreid assortiment betonlook tegels in onze showrooms. Zien we je daar?

Weet je nog niet helemaal wat voor tegels je wilt of wil je ons aanbod marmer of marmerlook tegels (en alle kleuren) eerst even in het echt bewonderen? De keuze is reuze! Neem een kijkje binnen een van onze showrooms waarin ons assortiment vloertegels in het echt te bekijken is. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze. Wees welkom!