Toiletzitting

Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Wc bril kopen bij Sanitairkamer

De wc bril, een van de belangrijkste onderdelen van jouw wc! De toiletbril moet natuurlijk wel comfortabel zitten, we snappen dat een goede keuze daarom van belang is.

Type wc brillen

Maak je keuze uit onze verschillende uitvoeringen:

 • Standaard wc bril – de keuze uit een wc bril zonder deksel of mét deksel. Daarnaast ook keuze uit verschillende materialen en kleuren zoals de populaire zwarte wc bril en houten wc bril!
 • Soft close wc bril – de zitting bevat een vertragend scharnierwerk waardoor de zitting uit zichzelf zacht landt op het toilet. Over het algemeen is dit type zitting uitgevoerd met een deksel.
 • Quick-release toiletzitting – vaak gecombineerd met een soft close wc bril en gemakkelijk los te klikken zodat je de wc grondig kunt reinigen.
 • Verhoogde wc bril – een toiletverhoger en wc bril in één. Ideaal voor ouderen of mensen met een lichamelijke beperking zorgt een toiletverhoger voor het gemakkelijker opstaan na het toiletbezoek.
 • Kinder wc bril – te plaatsen op je nieuwe of huidige wc bril. Speciaal ontwikkeld voor kinderen zodat ze gemakkelijker het toilet kunnen gebruiken.
 • Douche wc – De douche wc is er ook in een variant waarbij je de douche wc bril (en warmwatersproeier in één) plaatst op je nieuwe of huidige toilet voor een hygiënisch resultaat!

Toiletinspiratie opdoen? Kom naar onze showrooms!

Weet je nog niet helemaal wat voor toiletbril je wilt of wil je ons aanbod eerst even in het echt bewonderen? De keuze is reuze! Neem een kijkje binnen een van onze showrooms waarin ons assortiment wc-brillen in het echt te bekijken is. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze. Wees welkom!