Tegellijm

Tegellijm kopen bij Sanitairkamer

Met tegellijm gaan wand- en vloertegels geen kant op! En om ongelukken te voorkomen is ’t prettig als je tegels goed vast zitten én dat ook blijven. Belangrijk bij het lijmen van tegels is dat de ondergrond egaal is. Egaliseer deze voordat je de vloer of muur gaat betegelen voor het beste & mooiste resultaat!

Tegellijm voor je badkamer, welke moet ik kopen?

Tegellijm heb je in twee vormen:

  • Poederlijm
  • Pastalijm

Poederlijm

Poederlijm zegt ’t eigenlijk al, deze is een lijm in poedervorm die eerst aangelengd moet worden met water. Dit type lijm hardt snel uit, dus belangrijk dat je daarna snel gaat tegelen. Poederlijm is goedkoper dan pastalijm en heeft een snelle sterke ontwikkeling waardoor deze ook perfect is voor vloertegels!

Pastalijm

Pastalijm is een kant en klare tegellijm die direct klaar is om te gebruiken. Het is een flexibele tegellijm, heeft een langere droogtijd en is perfect voor wandtegels. De hoge elasticiteit van de flexibile tegellijm voorkomt scheurvorming wanneer de ondergrond krimpt of uitzet.

Uitgebreid assortiment tegel materialen in onze showrooms. Zien we je daar?

Weet je nog niet helemaal wat voor tegels je wilt of wil je ons aanbod badkamertegels eerst even in het echt bewonderen? De keuze is reuze! Neem een kijkje binnen een van onze showrooms waarin ons assortiment tegels in het echt te bekijken is. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze. Wees welkom!