Wc rolhouders

Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Toiletrolhouders en wc rolhouders

Hét item in het toilet of de badkamer dat dagelijks gebruikt wordt en misschien wel de meeste frustratie oproept: de wc rolhouder! Vergeet je er een nieuwe rol op te doen en hang je de rol ook nog eens verkeerd om, dan heb je de poppen aan ’t dansen. Zo'n toiletrolhouder is dus een belangrijk onderdeel van jouw toilet & badkamer! Tijd om een keuze te maken, dan zorgen wij dat hij zo snel mogelijk naar je toe komt.

Welke type wc rolhouders zijn er?

Láng niet elke wc rolhouder of closetrolhouder is hetzelfde. Ga je voor een staande toiletrolhouder, voor een aan de muur of voor een inbouw wc rolhouder die netjes weggewerkt is in de muur?

Vervolgens is ’t uiterlijk aan de beurt! Maak je keuze uit een open wc rolhouder die perfect past in een strak en modern toilet, een toiletrolhouder met een klepje of zelfs met een plankje om je telefoon op te kunnen leggen (ideaal!).

Welke kleur wc rolhouder kies ik?

Bepaal daarna welke kleur perfect past bij de rest van je badkamer. De meeste wc rolhouders hebben een RVS-kleur, maar ben je op zoek naar een andere look? Bestel dan een zwarte wc rolhouder of bestel je toiletrolhouder juist in een trendy gouden kleur!

Bekende merken toiletrolhouders

Op zoek naar wc rolhouders van een specifiek merk? Wij verkopen:

 • Grohe
 • Tiger
 • Mueller
 • Plieger
 • Haceka
 • Lambini Designs
 • En meer...

Trends op het gebied van toiletrolhouders

Toiletrolhouders zijn er natuurlijk in diverse soorten, maten en kleuren. Dat heb je hierboven kunnen zien of lezen. Zwart, goud & koperkleuren blijven een enorme trend,  houd je toiletrolhouder in dezelfde stijl om de stijl tot in de puntjes door te trekken. Jouw nieuwe toiletrolhouder is de finishing touch!