Wc-rolhouders

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onmisbaar in het toilet en de badkamer: de wc-rolhouder

Hét item in het toilet of de badkamer dat dagelijks gebruikt wordt en tegelijk ook de meeste frustratie oproept: de wc-rolhouder! Vergeet je er een nieuwe rol op te doen en hang je de rol ook nog eens verkeerd om, dan heb je de poppen aan ’t dansen. Zo'n toiletrolhouder is dus een belangrijk onderdeel van jouw toilet & badkamer! Tijd om een keuze te maken, dan zorgen wij dat hij zo snel mogelijk naar je toe komt.

Al onze toiletrolhouders, dit zijn ze

Je wc-rolhouder scoor je tegenwoordig in verschillende uitvoeringen, vormen én kleuren. Ga je voor een simpel design, robuust design, voor een inbouw toiletrolhouder, een stoere zwarte wc-rolhouder óf voor een stijlvolle gouden?

Maak je wc-rolhouder compleet in een set

Tegenwoordig is de keuze reuze in wc-rolhouders. En dat maakt de keuze er zeker niet gemakkelijk op. Kies voor gemak en shop je toiletrolhouder in een handig accessoiressetje. Zo weet je perfect welke wc-accessoires bij elkaar passen! In zo’n accessoiresset voor het toilet zit vaak een wc-borstel, handdoekhaak en natuurlijk je toiletborstel. Zo hoef je niet na te denken met welke items je jouw wc-rolhouder moet combineren én geniet je vaak ook nog eens van een leuk prijsje. Maak je setje vervolgens compleet met een reserve wc-rolhouder en je toilet is helemaal compleet!