Verkort toilet

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Wilt u ruimte besparen in uw toilet?

Kies dan voor een verkort toilet. Een verkort toilet is minder diep dan een standaard hangtoilet en u bespaart hiermee zo 5 centimeter in de ruimte. U levert niet in aan zitoppervlak, de besparing zit hem in de bevestiging van het toilet.

Een compact toilet is een ideale oplossing in een kleinere toiletruimte. Hiermee voorkomt u dat u te weinig beenruimte. Met de slimme innovaties kunt u ook van een kleine toiletruimte, een fijne toiletruimte maken.

Nog meer ruimte besparen?

Combineer een compact wandcloset dan met een compact inbouw reservoir. Wij hebben voor u al een aantal mooie verkorte toiletten gecombineerd met een Geberit UP720 inbouwreservoir. Dit is een ondiep inbouwreservoir van slechts 8cm diep. In combinatie met een compacte toiletpot is dit dus de ideale combinatie in een kleine ruimte.

Niet alleen compact, ook rimfree!

Compacte toiletten zijn in verschillende varianten beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een verkort toilet met of zonder spoelrand. Toiletten zonder spoelrand zijn ontzettend hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden.

In een randloos toilet zit geen spoelrand. De waterstraal komt met genoeg kracht en volume uit de spoelmond om het gehele toilet snel en grondig schoon te maken. Dit zorgt ervoor dat er geen vuil achterblijft in de wc