Zijwand

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Zijwand douche kopen bij Sanitairkamer

Een zijwand is een onderdeel dat vaak wordt geïnstalleerd bij een inloopdouche of bij een douchecabine met twee glazen hoeken. De zijwand is een niet beweegbaar paneel en kan naast een openslaande douchedeur gebruikt worden.

Verschillende soorten zijwanden

Je kunt bij Sanitairkamer verschillende soorten zijwanden kopen. Sommige muurwanden zijn maar 30 centimeter breed andere modellen zijn 120 centimeter breed. De hoogtes zijn van 185 centimeter tot 200 centimeter.

Anti-kalk coating

Het grootste gedeelte van ons assortiment zijwanden is voorzien van een anti-kalk coating. Door deze coating hecht kalk zich niet aan de wanden. Dit maakt het schoonmaken van zijwanden in de douche een stuk makkelijker en sneller. Als je een trekker koopt dan kost de wekelijkse schoonmaak je maar een paar minuten!

Merken douchedeuren

Bij Sanitairkamer bieden we een assortiment aan voor een ieder budget. Klanten met een klein budget of met een groot budget slagen altijd bij ons. Op dit moment bieden we zijwanden aan van de sanitair merken Aqualux, Best Design, Duscholux, Ideal Standard, Kermi, Lambini Design, Mueller, Novellini, Plieger en Wiesbaden.

Service van Sanitairkamer

Wil je zijwanden kopen? Dat kan heel gemakkelijk bij Sanitairkamer. We hebben een groot assortiment zijwanden tegen de laagste prijzen. Grote zijwanden of kleine zijwanden kan je altijd bij Sanitairkamer kopen. Heb je hulp nodig met de perfecte zijwand zoeken voor in jouw douchecabine? Neem dan contact op met onze klantenservice, onze sanitair experts helpen je graag en voorzien je van het beste advies.