Zijwand

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dankzij een zijwand voor je douche creëer je een heerlijke inloopdouche

Met een zijwand creëer je in no time je eigen inloopdouche. Je plaatst de zijwand, kiest een mooie douchedeur uit (of juist niet om het open te houden) en spatwater blijft eindelijk weer binnen je doucheruimte.

Hoe breed moet ik de zijwand kopen?

Ga je een zijwand voor je douche kopen? Kijk dan goed naar de afmeting van de wand. Koop je zijwand niet te kort, anders gaat het spatwater er alsnog langs en wordt de rest van je badkamer nat. Wanneer je een breedte van ongeveer 110-120cm kunt aanhouden dan zit je ruim en blijft het meeste spatwater binnen je douche. Zo maak je met je zijwand een combi van een douchecabine én een inloopdouche in een.

Tip: koop een zijwand van veiligheidsglas en antikalkcoating

Denk ook na of je een zijwand koopt met gehard veiligheidsglas en speciale antikalkcoating. Veiligheidsglas is opgebouwd in lagen en breekt minder snel. Breekt het wel dan scheurt het eerder of valt het uiteen in brokken in plaats van minuscule scherven. En een antikalkcoating zegt het al, kalkaanslag en zeepresten hechten zich door deze speciale coating minder snel aan de douchewand. Handig!