Douchebaden

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Alle voordelen van een bad-douche-combinatie!

Zou je het allerliefst een bad en douche met elkaar combineren? Met een douchebad kun je douchen én genieten van een heerlijk ontspannen bad! Zo kun je zelfs in een kleine badkamer een douche en een ligbad kwijt. Benieuwd naar al je opties? We vertellen ze je graag!

Verschillende type douchebaden

In ons assortiment douchebaden vind je ongetwijfeld jouw ideale douchebad. Zo kun je kiezen voor een handig instapbad, een met een luxe douchecabine, industriële look met een zwart bad, een lekker lang ligbad en heb je natuurlijk de keuze uit de vorm van het bad. Ga je voor een vierkante vorm of een rondere vorm?

Maak je douchebad compleet met regendouche & badwand

Het mooie aan een douchebad is dat er in het design rekening is gehouden met dat je in het bad goed kunt staan. Deze baden zijn dan ook gemaakt van acryl, wat stroever wordt zodra het nat wordt. Een mooi bad uitgekozen? Maak je douche-bad-combinatie compleet met een hippe regendouche en badwand of douchegordijn dat spatwater tegenhoudt. En ben je meer van de luxe? Denk dan eens aan een kant-en-klare douchecabine met douchebad! Dat is bad en douchecabine in een en zorgt dat je daarna gelijk klaar bent om van je douchebad te genieten!