Douchewand

Informatie

Steeds meer mensen hebben een douchewand in hun droombadkamer. Een douchewand is een glazen wand waarmee de doucheruimte wordt afgescheiden. Echter is het niet een complete douchecabine. Deze glazen wand wordt bevestigd met een muurprofiel en een stabilisatiestang. Het incorporeren van een douche wand zorgt voor één naadloos geheel en het geeft uw badkamer een grotere uitstraling.

Kwaliteit van onze douchewanden

SanitairKamer.nl biedt de beste kwaliteit douchewand aan voor de laagste prijs. De kwaliteit kunt u bepalen door de glasdikte. Voorheen werden de wanden vooral van 6mm of 8mm veiligheidsglas gemaakt. Vandaag de dag is 10mm heel gebruikelijk. 10mm is sterker en steviger maar 8mm glas kunt u ook prima gebruiken in de badkamer.

Een muurprofiel is vaak gemaakt van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het niet roest. De stabilisatiestang is messing verchroomd wat ook niet roest en tevens voor veel stevigheid zorgt. Gemakkelijk te plaatsen op uw tegelwerk.

Merken Douchewanden

• Lambini design • Bruynzeel • Kermi • Novellini • Huppe

Afmetingen

Een douche wand is in vele afmetingen te verkrijgen. Zo zijn er kleine wandjes van 30, 35, 40 en 45 centimeter, maar ook wanden vanaf 50cm tot en met 140cm. Het assortiment van SanitairKamer.nl is zeer breed en kan u van alles voorzien.

Douchewand op maat

Indien u een douchewand nodig heeft in een uiterst zeldzame maat, kunnen wij u maatwerk glazen wanden aanbieden. Het is mogelijk dat u met een schuin dak te maken heeft bijvoorbeeld. U kunt een afspraak maken voor onze showroom in Harderwijk. Hier kunnen we samen met u de mogelijkheden bespreken en u kunt voorbeelden van douchewanden bekijken.

Anti-Kalk coating

Kalk op douchewanden is een veel voorkomend probleem. SanitairKamer.nl heeft daar de oplossing voor. De glazen schermen hebben in de fabriek een nano behandeling ondergaan. Deze behandeling dicht alle poriën in het materiaal waardoor water niet langer de mogelijkheid heeft zich vast te klemmen aan het glas. Anti-kalk coating zorgt voor jarenlang extra plezier van uw Sanitairkamer.nl douchewand!

Voordelen van een douchewand

Een douchewand heeft een aantal voordelen ten opzichte van een douchecabine. SanitairKamer.nl heeft ze voor u op een rij gezet:
• Weinig profielen, dus minder onderhoud
• Kaal op de vloer geplaatst wat het dweilen eenvoudig maakt.
• Luxe uitstraling
• Met anti-kalk coating verkrijgbaar 

Prijsklasse

Een douchewand online kopen hoeft niet duur te zijn. Vanaf € 119,- kunt u al terecht bij ons. Voor deze prijs heeft u een kwalitatief goed spatscherm. Surf eens door onze website en ontdek wat voor wereldprijzen SanitairKamer.nl heeft voor een douchewand, badkamermeubel en andere producten.