Douchewand

Douchewand

Tegenwoordig is een douchewand helemaal trendy. Een douchewand is een glazen wand waarmee de doucheruimte wordt afgescheiden. Echter is het niet een complete douchecabine waardoor de ruimte ruimer wordt. Deze glazen wand wordt bevestigd met een muurprofiel en een stabilisatiestang. Weinig profielen zorgen voor een rustgevend aangezicht.

Kwaliteit van onze douchewanden

SanitairKamer.nl biedt de kwalitatief beste douchewand aan voor de laagste prijs. De kwaliteit kunt u bepalen door de glasdikte. Voorheen werden de wanden vooral van 6mm of 8mm veiligheidsglas gemaakt. Vandaag de dag is 10mm heel gebruikelijk. 10mm is sterker en steviger maar 8mm glas kunt u ook prima gebruiken in de badkamer.

Een muurprofiel is vaak gemaakt van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het niet roest. De stabilisatiestang is messing verchroomd wat ook niet roest en tevens voor veel stevigheid zorgt. Gemakkelijk te plaatsen op uw tegelwerk.

Merken Douchewanden in ons aanbod

• Lambini design
• Bruynzeel
• Kermi
• Novellini
• Huppe

Afmeting van de douchewanden

Een douchewand is in vele afmetingen te verkrijgen. Zo zijn er kleine wandjes van 30, 35, 40 en 45 centimeter, maar ook wanden vanaf 50cm tot en met 140cm. Het assortiment van SanitairKamer.nl is zeer breed en kan u van alles voorzien.

Douchewand op maat

Indien u een douchewand nodig heeft in een uiterst zeldzame maat, kunnen wij u maatwerk glazen wanden aanbieden. Het is mogelijk dat u met een schuin dak te maken heeft bijvoorbeeld. Hier zijn allemaal oplossingen voor. Verstandig is dat u even langs komt zodat we het één en ander kunnen bespreken.

Douchewanden met Anti-Kalk coating

Op den duur wil het voorkomen dat kalk ontstaat. Dit is een veel voorkomend probleem. SanitairKamer.nl heeft daar de oplossing voor. De glazen schermen zijn in de fabriek een zogenaamde nano behandeling ondergaan. Een nanometer is 1 miljardste van een meter, d.m.v. deze behandeling zijn alle poriën gedicht en biedt het water niet de mogelijkheid zich vast te klemmen aan het glas. Dit weerhoudt dus kalk.

Voordelen van een douchewand

Een douchewand heeft een aantal voordelen ten opzichte van een douchecabine. SanitairKamer.nl heeft ze voor u op een rij gezet:

• Weinig profielen, dus minder onderhoud
• Kaal op de vloer geplaatst wat het dweilen eenvoudig maakt.
• Luxe uitstraling
• Met anti-kalk coating verkrijgbaar

Prijsklasse

Een douchewand hoeft niet duur te zijn. Vanaf € 119,- kunt u al terecht bij ons. Voor deze prijs heeft u een kwalitatief goed spatscherm. Surf eens door onze website en ontdek wat voor wereldprijzen SanitairKamer.nl heeft voor een douchewand.