Korting op de kleedjesmarkt! Shop de leukste koopjes met 20% korting.
×
  • Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Fan van een badkamer met inloopdouche? Dit zijn de mooiste inloopdouches!

Het ultieme hotelgevoel? Dat is natuurlijk een kingsize bed én badkamer met inloopdouche. Heerlijk de ochtend beginnen in je luxe inloopdouche of ontspannend de dag afsluiten. En dát gewoon in je eigen badkamer. Dankzij jouw badkamer met inloopdouche heb je tijdens het douchen alle ruimte en geniet je elke van een ontspannende douche. In deze blog laten we je de mooiste badkamers met inloopdouches zien.



Inloopdouche maken – dit heb je nodig

Van plan om een inloopdouche in je nieuwe badkamer te plaatsen? Dan heb je eigenlijk niet meer nodig dan een wand (vaste wand of een douchewand van glas), een lekker grote regendouche en leidingen die op de juiste plek zitten. Tip: vergeet in je badkamerindeling ook niet rekening te houden met opbergruimte voor je shampoos, maskertjes en conditioners. Ook belangrijk!

Verstelbaar
Nano coating
5 jaar garantie
€ 295,00
Je bespaart 30%
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag geleverd
Verstelbaar
Veiligheidsglas
2 jaar garantie
€ 199,00
Levertijd: Vandaag besteld, dinsdag geleverd
Trendy
Verkrijgbaar in 6 kleuren
€ 599,00
Je bespaart 29%
Levertijd: Voor 23:59 besteld, maandag in huis
€ 95,00
Je bespaart 51%
Levertijd: Voor 23:59 besteld, maandag in huis
Populair
Onderhoudsvriendelijk
In meerdere afmetingen
€ 144,95
Je bespaart 52%
Levertijd: Voor 23:59 besteld, maandag in huis

 

Een kleine badkamer met inloopdouche – kan dit wel?

Het grote voordeel van een inloopdouche is dat je deze vrij in- en uit kunt wandelen en dat je daardoor lekker de ruimte hebt. Maar ga je een kleine badkamer inrichten? Dan moet je de ruimte slim indelen. Kijk waar de huidige leidingen en afvoeren lopen voordat jouw creativiteit de loop met je neemt. In de meeste gevallen is het niet heel gemakkelijk om de toiletafvoer te verplaatsen. En maak keuzes. Zeker in een kleine badkamer is het misschien niet altijd mogelijk om voor een bad én een douche te gaan. Een douchebad kan dan natuurlijk weer wel!

Badkamer inloopdouche

Inspiratie voor jouw badkamer met inloopdouche

Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor jouw toekomstige badkamer met inloopdouche? Heerlijk die voorpret! Wij hebben de mooiste inloopdouche-ideeën voor je op een rijtje gezet.

Zo strak en rustig mogelijk

Rustige tinten, strakke muren en een minimalistisch design. Dat is de moderne badkamer met inloopdouche. In deze inloopdouches is prullaria niet welkom en kom je helemaal tot rust. Echt even ontspannen! Tip: plaats de bediening van je mooie inbouw regendouche vlak blij de plek waar je de inloopdouche inwandelt (zie foto 2). Zo kun je de douche aanzetten zonder dat je direct helemaal nat wordt.

              

Inloopdouches met een vaste wand

Twijfel je voor jouw inloopdouche nog of je gaat voor een vaste wand of een glazen douchewand? Met een glazen douchewand kijk je de hele ruimte door, wat automatisch zorgt voor een optisch grotere ruimte. Heb je dus een kleine badkamer en kijk je bij binnenkomst tegen de wand aan? Dan adviseren we je om te gaan voor een douchewand. Het voordeel van een vaste wand is daarentegen dat je een mooie afscheiding creëert binnen je badkamer (hallo privacy!) en een vaste wand geeft je de mogelijkheid om een handige inbouwnis te plaatsen. Tip: bang voor 't schoonmaakwerk van een glazen douchewand? Lees vooral ook onze blog over de badkamer schoonmaken, hier geven we handige tips om je glazen douchewand kalkvrij te houden.

              

Trend alert: rechtopstaande tegels

Je zag ze hierboven ook al even, maar in een trendy badkamer met inloopdouche mogen rechtopstaande tegels echt niet ontbreken. Combineer ze met een leuke koperen, zwarte of gouden kraan, plaats ze op de hele wand of op 3/4e van de wand en kies voor een mooie rustige kleur of voor tegels in een leuk kleurtje!

             

Maak van je inloopdouche een gezellige nis

Heb je een wat grotere badkamer en wil je de douche iets meer afsluiten van de rest? Door een opstapje te maken of een nis te creëeren voorkom je dat het water de rest van de badkamer insluipt en zorg je tegelijkertijd voor een gezellige inloopdouche. Je inloopdouche helemaal afsluiten? Maak je nis dan compleet met een douchedeur. En wil je van je badkamer een echte wellness badkamer maken? Ga dan voor een grote inloopdouche, een luxe bubbelbad en/of een infraroodsauna voor de ultieme ontspanning!

              

Opbergruimte in een badkamer met inloopdouche

De plek waar opbergruimte érg gewenst is, is natuurlijk in de douche. Tijd voor wat handige ideeën om jouw shampoos, conditioners en maskertjes gemakkelijk kunt opbergen! Hieronder zie je drie verschillende manieren voor extra opbergruimte. Natuurlijk zijn er nog meer opties, zo heb je doucherekjes die je aan je douchewand kunt hangen (zonder te boren!) en doucherekjes die je kunt bevestigen aan een vaste wand (met schroef of speciale lijm).

             

Handige tips voor jouw badkamer inloopdouche

En wij zijn wij niet als we natuurlijk nog meer handige tips voor je hebben. Deze lees je hier:

  • Zorg dat de vloer van je inloopdouche afloopt richting de douchegoot, zo voorkom je dat het water te veel blijft liggen.
  • Je inbouw regendouche gemakkelijk bedienen? Plaats de bediening niet onder de regendouche maar op de plek waar je de inloopdouche instapt.
  • Een inloopdouche wordt vaak gecombineerd met een grote regendouche. Ga daarom voor een douchegoot in plaats van een doucheputje om het water sneller af te voeren.
  • Bezig met waterbesparing? Een waterbesparende douche geeft minder water per minuut, maar zorgt er wel voor dat heerlijk douchen prioriteit blijft.
  • Plaats de vaste wand of glazen douchewand niet helemaal tot het plafond (tenzij megagoede afzuiging in de douche), zo kan stoom snel afgevoerd worden.
  • Ga in jouw badkamer met inloopdouche al-tijd voor een douchevloer met een hoge antislipwaarde. Zo zorg je voor een veilige badkamer!


 

Meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!

 

8 juli 2021