Wissers

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

In no time je douche droog met deze vloer- en raamwissers

Na het douchen even snel je douchewand afnemen met een raamwisser en overtollig water naar de douchegoot helpen met een vloerwisser. Het kost je nog geen minuut maar geeft je uiteindelijk veel plezier. Écht! Kalk, vuil en zeepresten krijgen dan minder de kans zich te hechten en dat scheelt je lang boenen. Alle beetjes helpen!

Verschillende type raamtrekkers

Ben je op zoek naar de beste raamwisser voor je douchewand? Dan heb je verschillende opties! Laten we het eerst hebben over de bevestiging. In ons assortiment badkameraccessoires vind je wissers die je kunt ophangen aan de rand van je douchewand, met een zuignap op een gladde ondergrond kunt bevestigen of kunt bevestigen met schroeven of Haceka Hang On lijm. Ga voor een raamtrekker in de kleur van je kraan om alles mooi in dezelfde stijl te houden.

Ons assortiment vloerwissers

In onze collectie vloerwissers vind je trekkers met ophangsysteem dat je aan de muur kunt bevestigen maar je kunt er ook voor kiezen op de vloertrekker op de grond tegen de wand aan te zetten. Scoor je vloerwisser in een leuk kleurtje zodat deze matcht met je kranen en de rest van de badkamer.