Radiator

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Radiatoren van Sanitairkamer.nl

Om uw huis te verwarmen heeft u niet meer een oude klassieke maar vooral lelijke radiator nodig. Vandaag de dag kunt u gebruik maken van een design radiator. Met zo´n model kunt u een bepaalde sfeer creëren of juist doortrekken. Een design radiator is in vele modellen, kleuren, en afmetingen te verkrijgen. SanitairKamer.nl heeft een uitgebreid assortiment die al uw wensen kan vervullen. Surf eens rustig door de website heen, mocht u vragen hebben dan kunt u ten alle tijden contact opnemen met onze klantenservice.

Modellen

De modellen radiatoren die wij aanbieden zijn niet alleen geschikt voor de badkamer, maar kunt u overal in huis gebruiken. Houdt er wel rekening mee dat niet elke design radiator genoeg vermogen heeft om elke ruimte te verwarmen. Wij hebben voor u een overzichtelijk schema gemaakt zodat u kunt berekenen hoeveel vermogen elke ruimte nodig heeft. Daarnaast hebben we ook vloerverwarming in ons assortiment om jouw badkamer heerlijk te verwarmen!

Kleuren

Elk huis is anders, heeft een eigen sfeer en werkt met eigen kleuren. Doordat de verschillendheid zo enorm is, bieden wij een design radiator met enorm veel kleuren aan. SanitairKamer.nl kan u daadwerkelijk voorzien van al uw wensen. Wij proberen de kleuren zo duidelijk mogelijk weer te geven, maar u bent altijd welkom in een van onze showrooms zodat u het zelf kunt beoordelen.

Afmetingen

De afmeting is zeer belangrijk voor een design radiator. Vaak geldt de regel hoe groter de afmeting hoe meer vermogen. Sommige radiatoren zijn zowel voor als achter voorzien van warmtebuizen. Dit krikt het vermogen ook weer omhoog. Ga van te voren goed na hoeveel vermogen u nodig heeft om een bepaalde temperatuur te behalen. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact op met ons.

Let tijdens het bestellen goed op de afmetingen van de door u gekozen radiator. Deze kunnen afwijken van de afmetingen van de afgebeelde radiator!

Merken

• Lambini designs 
• Kermi
• Vasco
• Thermic
• Jaga
• Plieger

Prijsklasse

Doordat wij de radiatoren groot inkopen en rechtstreeks bij de fabrikant kunnen wij u de scherpste prijs aanbieden. SanitairKamer.nl biedt op de meeste radiatoren 10 jaar garantie en staat dus garant voor kwaliteit. Maak gebruik van onze messcherpe aanbiedingen en koop een design radiator bij sanitairkamer.nl!