Radiator

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Koop je badkamer radiator bij Sanitairkamer

Een badkamer radiator is eigenlijk wel onmisbaar in je badkamer. Tenzij je natuurlijk vloerverwarming hebt, maar zelfs dan kan een handdoekradiator nog heerlijk zijn wanneer je blij wordt van heerlijk warme handdoeken. Niets is zo fijn als een warme badkamer toch?

Type badkamer radiatoren

Hoe werkt zo’n badkamerverwarming eigenlijk? Een badkamer radiator wordt ook wel een warmtewisselaar genoemd. Door zo’n badkamer radiator stroomt een vloeistof (vaak water) die door opwarming via de cv warmte afstaat aan langsstromende lucht in de radiator. De radiator wordt warm en verwarmt vervolgens de badkamer. Liever geïnteresseerd in elektrische verwarming? We hebben ook elektrische radiatoren in ons assortiment radiatoren

Badkamerverwarming stijlloos?

Wat maakt een radiator badkamerproof? Tegenwoordig trek je met een badkamer radiator de stijl van de badkamer door. Denk aan alle toffe design radiatoren die tegenwoordig gemaakt worden en perfect passen in een design badkamer. Maar, dat is lang niet altijd zo geweest. Badkamer radiatoren waren namelijk eerst een noodzakelijk goed en er werd vaak niet naar het uiterlijk van de radiator gekeken. Gelukkig kwam daar een omslag in en kunnen we je een prachtig assortiment badkamer radiatoren aanbieden met tegelijkertijd een stylish uiterlijk!