• Gratis verzending vanaf €100,-

  Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

  • - Via pakketdienst;
  • - Via onze eigen chauffeurs;
  • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
  • - Direct via de leverancier.

  Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

 • 8.9 op feedbackcompany
  Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
 • 30 dagen retourneren
  Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
 • 6 showrooms
  Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Harderwijk, Nieuwegein, Grootebroek, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 4600m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Vragen of advies nodig?
Bel: +31(0) 341 410 156

Zo bereken je het vermogen van je radiator

Jij gaat ongetwijfeld een nieuwe radiator kopen. Leuk! Een radiator is overal te vinden in huis, maar de meest fancy versies spot je vaak in de badkamer. Met het kopen van je nieuwe radiator is het belangrijk na te gaan hoe groot de radiator moet zijn. Want een grote ruimte heeft een grotere radiator nodig om de hele ruimte te kunnen verwarmen. En een koud huis is gewoon niet heel prettig. We vertellen je in deze blog hoe je het vermogen van je radiator berekent.

Vermogen berekenen radiator

Vermogen radiator berekenen - de berekening

Voor het berekenen van het vermogen van je horizontale of verticale radiator heb je onderstaande berekening nodig:

 1. Achterhaal de lengte, de breedte en de hoogte van de ruimte;
 2. Vermenigvuldig deze maten met elkaar (lxbxh) om de inhoud van de ruimte in m3 te berekenen;
 3. Vermenigvuldig het aantal m3 met een van de volgende opties om het vermogen van de radiator te berekenen:
  • Geen buitenwand: m3 x 55W
  • 1 buitenwand: m3 x 65W
  • 2 buitenwanden: m3 x 75W.

Dus stel je gaat voor een badkamerradiator en je badkamer heeft een inhoud van 15m3 en grenst aan 1 buitenwand, dan heeft je radiator een minimaal vermogen nodig van 975 watt. De berekening is als volgt: 15 (m3) x 65W = 975W.  Wil je alles weten over radiatoren? In onderstaande video vertelt Jasper je wat de mogelijkheden zijn en komt de berekening ook nog even voorbij. Bekijk de video hieronder.Verschillende type radiatoren

Hoe ver ben je met het uitzoeken van je radiator? Onze radiatoren kun je in elke ruimte van je huis hangen en hebben we in verschillende uitvoeringen. Zo scoor je bij ons je:

Nét waar jouw voorkeur naar uitgaat! En heb je nog wat hulp nodig bij het berekenen van het vermogen van je radiator? Bekijk dan ons assortiment radiatoren in een van onze badkamershowrooms en laat je informeren over het ideale vermogen van je radiator. Hopelijk tot snel!

Radiator vermogen berekenen


 

Meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!

 


13 juli 2021
Gepost in: TIPS & TRICKS