Standaard zitting

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Alle wc brillen verzamelen! Groot assortiment toiletbrillen

Wel eens gezeten op een toilet zonder wc bril? We zeggen ’t je, dat is niet heel comfortabel. Een wc bril is er voor optimaal zitgemak. Maar de ene toiletbril is de andere nog niet. Daarom is het belangrijk dat je een goede keuze maakt. We leggen je de opties graag even voor!

Een zachte landing dankzij de softclose wc bril

Geen gekletter meer dankzij de softclose wc bril. Deze wc bril met softclosefunctie sluit zacht en geruisloos zodat je niet meer opgeschrikt wordt door een opstaande wc bril die keihard op de toiletpot valt. Ideaal!

Even klikken & hij is los: de quick release wc bril

Met een quick release wc bril heb je extra schoonmaakgemak. Deze wc bril kun je namelijk helemaal losklikken zodat je overal perfect bij kan. Lekker hygiënisch!

Hygiënisch en milieuvriendelijk: de douche wc bril

De douche wc, een milieuvriendelijkere en hygiënischere optie dan reinigen met toiletpapier. Ook te verkrijgen als wc bril zodat je elk toilet om kunt toveren tot een bidet wc.

Gemak voor iedereen met een verhoogde wc bril

Op zoek naar een optie om je wc te verhogen? Ga voor een verhoogd toilet of verhoogde wc bril. Een verhoogde wc bril zorgt ervoor dat je huidige toilet nét even wat hoger is. Handig voor lange mensen of mensen die iets slechter ter been zijn. Zo komen zij een stukje gemakkelijker overeind!

Helemaal compleet in een toiletset

Liever je toiletbril kopen in een set en zeker weten dat alles perfect bij elkaar hoort? In een toiletset is alles al voor je gecombineerd. Zo vind je in een toiletset een toilet, stortbak, bedieningspaneel én wc bril in een. Perfect!