Douchecabine vierkant

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Douchecabine vierkant kopen bij Sanitairkamer

Een douchecabine vierkant is functioneel, praktisch en in vrijwel elke badkamer toe te passen. Doordat vierkante douchecabines ook in een hoek kunnen worden geplaatst, zijn ze ook prima geschikt voor badkamers met beperkte ruimte. Overweeg je de aanschaf van een douchecabine vierkant? Laat je dan door Sanitairkamer.nl informeren over de mogelijkheden voor heerlijk ontspannen douchen! Wil je liever een douchecabine in een andere vorm, bekijk dan eens onze douchecabines kwartrond, of onze ronde douchecabines.

Locatie van de douchecabine vierkant

In principe kan een douchecabine vierkant op elke gewenste plek in de badkamer worden geïnstalleerd. Echter dien je er wel rekening mee te houden dat wanneer het een renovatie betreft, je in de meeste gevallen vast zit aan de locatie waar de afvoer en het leidingwerk uitkomt. Bij nieuwbouwwoningen kun je in veel gevallen zelf aangeven waar je leidingwerk wilt laten komen. Dit geeft je de vrijheid om de badkamer zo in te richten als je zelf voor ogen heeft.

Maten van onze vierkante douchecabines

Als het op formaat en indeling aankomt, dan is elke badkamer anders. Om ook voor de badkamer een passende oplossing te kunnen bieden, leveren wij een breed scala aan afmetingen. Tot de standaard afmetingen behoren: 76x76 centimeter, 80x80 centimeter, 90x90 centimeter en 100x100 centimeter.

Voor afwijkende afmetingen kun je ook bij Sanitairkamer terecht. Wel moet je rekening houden met een iets hoger tarief dan bij de standaard afmetingen.

Deuren voor de vierkante douchecabine

Wat betreft de douchedeuren heb je volop keuze met een vierkante douchecabine. Zo is er de keuze tussen één of twee deuren. En dan kun je ook nog kiezen tussen draaideuren, vouwdeuren of schuifdeuren. Zorg in elk geval dat je bij het bepalen van het type deur rekening houdt met de beschikbare ruimte rondom de douchecabine; bij naar buiten slaande deuren moet er natuurlijk geen toilet of badkamermeubel in de weg staan!

Bij de douchecabine vierkant is het soort deur belangrijk maar ook het materiaal van de deur. Zo verkopen we douchedeuren van helder glas, maar ook van andere soorten glas. Dit hilder veiligheidsglas is meestal voorzien van een nano antikalk coating. Bekijk goed of bij de douchecabine vierkant die je gaat kopen dit ook het geval is. 

Merken douchecabines vierkant

Sanitairkamer.nl levert vierkante douchecabines van verschillende kwaliteitsmerken, welke we hieronder voor je op een rijtje hebben gezet:  Aqualux, B-Stone, Best Design, Duscholux, Haceka, Hüppe, Koralle, Kermi, Mueller, Lambini Designs, Novellini, Plieger, SaniGoods, Saniclear, Saniscape, Villeroy & Boch en Tiger. Onze aanrader is de Sanigoods Berry Douchecabine Vierkant.

Klantenservice

Bij vragen over complete douchecabines, douchepanelen of andere producten kun je altijd contactmet ons opnemen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring waardoor ze je goed van advies kunnen voorzien. Voor meerdere problemen of een complete herinrichting van een badkamer kun je ook langskomen bij onze showroom in Harderwijk. Hierbij vragen we je om van tevoren een afspraak te maken zodat we je met een heerlijke kop koffie in Harderwijk kunnen ontvangen!

Op zoek naar standaard wastafels, wastafel accessoires en meer? Kijk snel verder op de webshop van Sanitairkamer.nl.