Dubbele wastafels

Filteren
Filteren

Dubbele wastafel bij Sanitairkamer

Het is vroeg in de ochtend en het huis ontwaakt. Iedereen start zijn of haar ochtendroutine en dan komt dat moment dat iedereen de wastafel nodig heeft. In veel huishoudens ontstaat er dan enige irritatie en misschien klinkt dit wel heel herkenbaar voor jou. Beeld je eens in; hoe fijn zou het zijn als er dan meerdere wastafels zijn en je iets minder hoeft te duwen voor je plekje? De irritatie kan gemakkelijk verholpen worden door het kopen van een dubbele wastafel. 

Dubbele inbouw wastafel

Je kunt ervoor kiezen om twee losse waskommen op een breed badkamermeubel te plaatsen en zo je eigen dubbele wastafel te creëren, maar je kunt er ook voor kiezen voor een dubbele inbouw wastafel. Hierbij zijn de kommen met overloop verwerkt in het blad. Het zorgt voor een geheel en is gemakkelijk schoon te houden. Daarnaast zijn de dubbele wastafels verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. 

Dubbele wastafel combineren met de geschikte kraan

De dubbele wastafel is mooi te combineren met bijvoorbeeld een opbouw kraan. Je kiest dan voor een dubbele wastafel met kraangaten, maar je kunt ook kiezen voor een dubbel wastafel zonder kraangaten. Deze wastafels combineer je dan met inbouw kranen vanuit de muur. Dit zorgt voor een erg chique geheel en is je wastafel nog gemakkelijker schoon te houden.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over de dubbele wastafel? Kom dan langs in een van onze showrooms of neem contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder met jouw zoektocht naar de perfecte dubbele wastafel.