Dubbele wastafels

Filteren
Filteren

Dubbele wastafel kopen bij Sanitairkamer

Aansluiten in de rij alsjeblieft! ’s Ochtends voordat iedereen uitvliegt naar werk of school is ’t spitsuur en dan kan het best wel druk zijn in de badkamer. Een dubbele wastafel is dan een enorme luxe en ook niet geheel overbodig om de spits zo voorspoedig te laten verlopen.

Wat is een dubbele wastafel?

Ik zie dubbel! Een dubbele wastafel heeft uiteraard twee wasbakken en twee kranen. Maak je keuze tussen een inbouw wastafelkraan of een wastafelkraan die onderdeel is van de dubbele wastafel. Helemaal fan van een moderne badkamer? Ga voor een inbouw dubbele wastafel die alleen aan de muur bevestigd is, een badkamermeubel met een dubbele wastafel of ga voor een dubbele waskom op je badmeubel. Nét wat bij jouw badkamerstijl past!

Inspiratie opdoen? Kom naar onze showrooms!

De keuze in dubbele wastafels is reuze en we begrijpen het als je jouw nieuwe dubbele wastafel eerst in het echt wil bewonderen. Neem daarom een kijkje binnen een van onze showrooms waarin ons assortiment wastafels in het echt te bekijken is. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze rondom jouw dubbele wasbak. Wees welkom!