Dubbele wastafels

Filteren
Filteren

Dubbel veel gemak met een dubbele wastafel

Aansluiten in de rij alsjeblieft! ’s Ochtends voordat iedereen uitvliegt naar werk of school is ’t spitsuur aan de wastafel en dan kan het best wel druk zijn aan de toch wat kleine wastafel. Een dubbele wastafel is dan een enorme luxe en ook niet geheel overbodig om de spits zo voorspoedig te laten verlopen. Dankzij een dubbele wastafel kunnen meer mensen tegelijk make-uppen, hun lenzen indoen, scheren en tandenpoetsen dan aan een kleine wastafel. Handig!

Verschillende type dubbele wastafels

Wist je dat je jouw dubbele wasbak in best wat verschillende uitvoeringen kunt scoren? Zo kun je kiezen voor een rvs-wasbak die handig is voor bijvoorbeeld openbare ruimtes, een solid surface wastafel die tegelijk de meest hygiënische en duurzame wasbak is óf een zwarte wasbak die perfect past binnen een moderne en industriële badkamer. Voor welk type dubbele wastafel ga jij?

Populairste afmetingen van de dubbele wastafel

Een dubbele wastafel heeft vaak de minimale afmeting van 100 cm. De wastafel 100 cm en de wastafel 120 cm zijn de meest populaire wastafels en zijn de verkrijgen in een enkele wastafel of in een dubbele wastafel. Naast het aantal wasbakken kun je bij zo'n grote wastafel vaak ook kiezen in het aantal kranen. Wat vind jij handiger, 1 of 2 kranen?

Wat is een dubbele wastafel?

Ik zie dubbel! Een dubbele wastafel heeft uiteraard twee wasbakken en twee kranen. Maak je keuze tussen een inbouw wastafelkraan of een wastafelkraan die onderdeel is van de dubbele wastafel. Helemaal fan van een moderne badkamer? Ga voor een inbouw dubbele wastafel die alleen aan de muur bevestigd is, een badkamermeubel met een dubbele wastafel of ga voor een dubbele waskom op je badmeubel. Nét welke dubbele wasbak bij jouw badkamerstijl past!