Glas mozaïek

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Glasmozaïek kopen bij Sanitairkamer

Even wat anders, zo’n muur van glasmozaiek! Glasmozaiek tegels zijn kleine steentjes waarmee van jouw muur een eyecatcher maakt. Vaak wordt mozaïek geplaatst op stukken muur die geaccentueerd kunnen worden, bijvoorbeeld de muur achter de wc of achter de douche. Zo’n accentmuur zorgt voor een speels effect in de badkamer!

Glasmozaïek als accentmuur

Glasmozaïek is er in verschillende kleuren en materialen te verkrijgen. Kleurrijk of neutraal, glanzend of wat matter of juist met een afwerking van parelmoer voor wat glans! Glasmozaïek is gemaakt van glas (niet heel gek) en glanzend glasmozaïek reflecteert het licht wat voor een leuk effect zorgt. Juist omdat je glasmozaïek vaak plaatst op een accentmuur kun je met glasmozaiek tegels zeker spelen met kleur. Houd je de rest van de ruimte rustig? Dan kan ’t juist voor een leuk effect zorgen!

Montage van glasmozaïek

Mozaïeken plaatsen veel werk? Nee joh, gelukkig hoef je de kleine tegeltjes niet een voor op de muur te monteren. Glasmozaïek tegels worden geplaatst op een tegelmat van 30x30cm en die mat bevestig je op de muur. Ideaal, zo gaat ’t allemaal een stukje sneller!

Uitgebreid assortiment mozaïeken in onze showrooms. Zien we je daar?

Weet je nog niet helemaal wat voor badkamertegels je wilt of wil je ons aanbod mozaïeken (en alle kleuren) eerst even in het echt bewonderen? De keuze is reuze! Neem een kijkje binnen een van onze showrooms waarin ons assortiment wandtegels in het echt te bekijken is. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze. Wees welkom!