Glasmozaïek

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Trek de aandacht met glasmozaïek in de badkamer

Lekker kleurrijk & perfect voor in de badkamer of de keuken, glasmozaïek! Glasmozaiek tegels zijn kleine steentjes waarmee je van jouw muur een eyecatcher maakt. Vaak worden mozaïektegels geplaatst op wanden die geaccentueerd kunnen worden, bijvoorbeeld de muur achter de wc of achter de douche. Zo’n accentmuur zorgt voor een speels & kleurrijk effect in de badkamer!

Glasmozaiek tegels in de badkamer

Glasmozaïek is in verschillende kleuren en materialen te verkrijgen. Kleurrijk of neutraal, glanzend of wat matter of juist met een afwerking van parelmoer voor wat extra glans! Eigenlijk het tegenovergestelde van natuursteen mozaïek. Glasmozaïek is gemaakt van glas (niet heel gek) en glanzend glasmozaïek reflecteert het licht wat voor een leuk effect zorgt. Juist omdat je glasmozaïek vaak plaatst op een accentmuur kun je met glasmozaiek tegels zeker spelen met kleur!

Glasmozaiek tegels in de keuken 

Toe aan een leuk spatwandje voor in de keuken? Denk dan eens aan leuke glasmozaieken! Lekker kleurrijk, gemakkelijk schoon te maken en omdat de tegels op een matje geplaatst zijn, zijn deze keukentegels gemakkelijk te plaatsen.