Glas mozaïek

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Glas mozaïek badkamer

Wilt u graag een muur of vloer bedekken met een prachtig mozaïek, dan zijn onze glas mozaïek tegels misschien wel wat voor u. De glas mozaïek tegels hebben een afmeting van 30 bij 30 centimeter, u hoeft dus niet mini tegeltjes op uw muur te plaatsen. Met deze tegels bent u in een mum van tijd klaar en heeft u de vloer of wand van uw dromen.

Onderhoud glas mozaïek tegels

Tegels bevestigen en daarna de tegels schoon houden kan heel eenvoudig. Ten eerste is het belangrijk dat u gelijk residu product van het bevestigen verwijderd. Zodra dit is opgedroogd is het veel lastiger om te verwijderen en zien uw glas mozaïek tegels er toch een stukje minder mooi uit.

Het is belangrijk bij glas mozaïek tegels dat u minimaal een keer per week ze schoonmaakt. Hierdoor blijven de tegels prachtig glanzen en voorkomt u schimmelvorming of donkere voegen. Het makkelijkste is om dit te doen met een chloor oplossing, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor meer natuurlijke producten voor de reiniging van uw glas mozaïek tegels.

Service

Heeft u vragen over het bevestigen of de schoonmaak van glas mozaïek tegels? Laat het onze klantenservice weten en binnen een mum van tijd weet u alles wat u wilde weten over onze glas mozaïek tegels. Daarnaast zijn we natuurlijk altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

Wilt u graag ons tegelassortiment bekijken in een winkel dan kan dit ook in onze showroom in Harderwijk. Op afspraak kunt u langskomen, dit is heel makkelijk te regelen met onze klantenservice, en zal een sanitair specialist u opwachten. Onze tegel uitstalling is van groot formaat en daarom is het onmogelijk dat u niets vindt dat u aanstaat.

Vanwege ons directe contact met grote fabrikanten kunnen wij inkopen zonder tussenverkopers. Dit gecombineerd met de grote oplages die wij inkopen zorgt ervoor dat we u de laagst mogelijke prijs kunnen garanderen. Ook zijn onze producten hierdoor altijd op voorraad leverbaar.