Badpaneel

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Werk jouw ligbad af met een badpaneel

Met een badpaneel werk je jouw ligbad netjes af en hoef je jouw bad niet af te werken met tegels. Dat scheelt tijd én geld, je hoeft namelijk geen tegels uit te zoeken, te kopen en ook zeker geen tegelzetter te betalen. Onze badpanelen kun je dus zien als een maatwerk afwerking voor onze populairste ligbaden en hoekbaden en kun je los kopen of al bij je bad in als een kant-en-klaar bad.

De voordelen van een badpaneel

Naast dat je met het plaatsen van een badpaneel snel klaar bent met het afwerken van je bad en je lig- of hoekbad dus niet hoeft te betegelen, is deze ook snel & gemakkelijk schoon te maken. Met een badpaneel heb je geen last van voegen die zich kunnen vullen met vuil en uiteindelijk verkleuren. Je haalt zo een doekje over het badpaneel en je bent klaar!

Tip: Ga je tegelen? Vergeet het tegelluik niet!

Naast badpanelen kun je bij ons ook terecht voor tegelluiken, ook wel serviceluiken genoemd. Werk je jouw inbouwbad toch liever af met tegels in plaats van een badpaneel? Zorg er dan wel voor dat je een serviceluik verwerkt in je badombouw zodat de loodgieter goed bij de leidingen kan, mocht dit nodig zijn natuurlijk. Onze tegelluiken kun je betegelen en gaan open via een kliksysteem.

Badpaneel vs. tegelen, wat heeft jouw voorkeur?

Nu we je alle opties hebben laten zien voor het afwerken van jouw bad zijn we benieuwd hoe je jouw bad liever afwerkt. Gaat je voorkeur uit naar tegels of afwerking met een badpaneel?