Badpaneel

Informatie

Bij Sanitairkamer.nl verkopen we veel verschillende badpanelen. U moet er echter rekening mee houden dat een badpaneel lang niet op alle baden past. Veel baden hebben een bijbehorend artikel. Het voordeel hiervan is dat de zijkant van het bad niet betegeld hoeft te worden. Daarnaast zijn de materialen makkelijk schoon te maken waardoor het gebruik van een badpaneel ook zorgt voor een schonere badkamer. Het is absoluut niet te hopen, maar stel dat er een keer lekkage ontstaat in het bad, is het artikel makkelijk te demonteren en heeft u alle ruimte om de lekkage te verhelpen.

Prijsklasse

SanitairKamer.nl biedt vele badpanelen aan voor een zeer scherpe prijs. Setaanbiedingen zijn voor u gemaakt om niks te vergeten bij uw bestelling. Denk hierbij aan de badafvoer, badpoten, ligbad en badkranen. Maak gebruik van de deze setaanbiedingen en pak hiermee u voordeel.

Design

Een badpaneel is in vele verschillende vormen te krijgen. Het meest eenvoudige model is helemaal strak. Hier zijn geen randen, strepen of naden te zien. Dit badpaneel past in elke badkamer. Mocht u van druk houden dan zijn er ook badwanden te krijgen met speciale vormen en figuren. SanitairKamer.nl heeft een ruim assortiment.

Merken

• Lambini Design • Duravit • Duscholux • Kaldewei • Plieger • Riho • Wisa

Afmeting

Doordat badpanelen steeds minder worden gebruikt zijn veel modellen uit het assortiment gehaald van bovenstaande merken. Niet in elke afmeting is een badpaneel te krijgen. Maar als het bestaat, dan hebben wij het op onze website staan.

Klantenservice

Mocht het u niet lukken om het geschikte artikel te vinden dan kunnen we u altijd telefonisch helpen. Daarnaast heef u 14 dagen retourrecht als het bestelde product toch niet precies is wat u nodig had. We raden u aan om op dat moment contact met ons te zoeken zodat we u kunnen helpen met het bestellen van het juiste artikel voor uw badkamer.