Badpaneel

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Een badpaneel kopen

Een ligbad dient afgewerkt te worden aan de zijkant om lekkage te voorkomen. Deze lekkage kun je voorkomen door gebruik te maken van een badpaneel. Met een badpaneel kun je je ligbad tegelijkertijd een eigen karakter geven. Bij Sanitairkamer.nl verkopen we veel verschillende badpanelen. Houd er echter rekening mee dat niet ieder badpaneel op alle baden past.

Voordelen van een badpaneel

Veel baden hebben een bijbehorend badpaneel. Het voordeel hiervan is dat de zijkant van het bad niet betegeld hoeft te worden. Daarnaast zijn de materialen makkelijk schoon te maken waardoor het gebruik van een badpaneel ook zorgt voor een schonere badkamer. Het is absoluut niet te hopen, maar stel dat er een keer lekkage ontstaat in het bad, is het artikel makkelijk te demonteren en heb je alle ruimte om de lekkage te verhelpen.

Design

Een badpaneel is in vele verschillende vormen te krijgen. Het meest eenvoudige model is helemaal strak. Hier zijn geen randen, strepen of naden te zien. Dit badpaneel past in elke badkamer. Mocht je van een opvallend design  houden dan zijn er ook badwanden te krijgen met speciale vormen en figuren. Sanitairkamer.nl heeft een ruim assortiment.

Badpaneel in verschillende prijsklasses

SanitairKamer.nl biedt vele badpanelen aan voor een zeer scherpe prijs. Zo hebben we bijvoorbeeld set aanbiedingen voor je gemaakt om niks te vergeten bij je bestelling. Denk hierbij aan de badafvoer, badpoten, ligbad en badkranen. Maak gebruik van de deze set aanbiedingen en pak hiermee je voordeel.

Merken

Wij hebben badpanelen in verschillende prijsklassen, omdat we verschillende merken aanbieden. Deze merken zijn allemaal van uitstekende kwaliteit, maar sommige hanteren een hogere of juiste lagere prijs, vanwege materiaal en design. De badpanelen die wij aanbieden zijn onder andere van de merken Lambini Design, Duravit, Duscholux, Kaldewei, Plieger, Riho en Wisa. Doordat badpanelen steeds minder worden gebruikt zijn veel modellen uit het assortiment gehaald van bovenstaande merken. Niet in elke afmeting is een badpaneel te krijgen. Maar als het bestaat, dan hebben wij het op onze website staan.

Klantenservice

Bij Sanitairkamer.nl kun je een badpaneel kopen voor elk budget in verschillende designs. Onze producten zijn direct leverbaar door onze grote voorraad. Ondanks onze laagste prijsgarantie, profiteer je bij ons altijd van de beste kwaliteit. Alle producten die we inkopen, worden door ons getest, zodat we weten wat we in huis halen. Pas als alles aan de eisen voldoet, nemen we het op in ons assortiment. Mocht je online niet kunnen vinden wat je zoekt voor de badkamer, neem dan contact met ons op! Als je de producten graag even in het echt wil zien, voordat je het online bestelt, kun je een afspraak maken voor onze showroom in Harderwijk. Onze sanitairspecialisten staan klaar om je te helpen.