Shampoohouders

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Berg je shampoos en conditioner netjes op in een badkamerrek

Een badkamerrekje is dé uitkomt bij het gebrek aan opbergruimte. Koop jij je shampoos en conditioners ook altijd in de aanbieding en probeer je graag nieuwe producten uit? Dan mag een badkamerrek echt niet ontbreken in jouw douche of badkamer.

Ons assortiment badkamerrekken

In ons assortiment badkamer rekjes vind je zeepschalen en shampoohouders zoals mandjes, planchetten en doucherekjes voor aan de wand of voor aan je douchewand. In verschillende afmetingen, vormen én kleuren. Zo matchen ook deze badkamer accessoires perfect bij de rest van je badkamerstijl. Een luxe optie is om een zeepdispenser in je douche te hangen. Zo haal je écht het vakantiegevoel in huis!

Badkamerrekken zonder te boren

Een badkamerrekje ophangen maar wil je liever niet boren? Kijk dan eens naar doucherekjes die je aan je douchewand kunt hangen. Zo gepiept! De meeste badkamerrekjes voor aan de wand kunnen tegenwoordig ook vastgelijmd worden. Ga aan de slag met Haceka HangOn superlijm. Dit type lijm is geschikt voor ondergronden zoals tegels, metaal, glas, hout, steen en kunststoffen en houdt tot wel 20kg. Zorg er wel voor dat je ondergrond vet- en stofvrij is. Handig voor je badkamer rekje, andere badkamer accessoires óf toiletaccessoires.