Schuifdeuren

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Douchedeur met schuifdeur kopen

Voor een kleine badkamer zijn schuifdeuren als douchecabine deuren de beste optie. De handige schuifdeuren belemmeren de ruimte niet zoals normale openslaande deuren dit wel doen. Waar klapdeuren een ruimte kleiner maken doen schuifdeuren dit niet. Heb je een groot huishouden? Dan is het fijn als je in de ochtend en avond zo min mogelijk opstoppingen hebt en de loopruimte in een badkamer vrijhoudt.

Waarom een schuifdeur bestellen?

Heb je een heerlijke regendouche? Kies dan zeker voor schuifdeuren in plaats van een douchegordijn. Deze grote douchekop verspreidt veel water, waardoor je badruimte anders heel vochtig wordt. Naast dat schuifdeuren handig zijn voor kleine badruimtes, zorgen ze ervoor dat stoom vanuit de douche snel in de ruimte wordt verspreid. Dit zorgt ervoor dat er minder snel een vochtgeur in de badkamer ontstaat en dat schimmel minder snel vormt in het douchegedeelte.  

Merken

Bij Sanitairkamer verkopen we een groot assortiment aan schuifdeuren. We verkopen bekende Sanitairmerken maar ook onze budgetvriendelijke huismerk Lambini Design. Daarnaast verkopen we schuifdeuren van de merken Aqualux, Best Design, Duscholux, Hüppe, Kermi, Kerra, Mueller, Novellini, Plieger en Saniclear. Onze aanraders zijn de Wiesbaden Inloopdouche Schuifdeur en de Novellini Rose 2P Schuifdeur. We verkopen meer dan 300 verschillende soorten schuifdeuren waardoor we ook de perfecte douchedeur voor je nieuwe badkamer hebben!

Snellere schoonmaak door de anti-kalk coating

Het grootste gedeelte van onze schuifdeuren is voorzien van een anti-kalk coating. Hierdoor wordt het onderhoud van je glazen douchedeuren veel makkelijker! Na iedere douchebeurt even snel met een trekker over je deurpanelen heen. Daar voorkom je al de meeste kalkaanslag mee. In de beschrijving van alle schuif deuren staat aangegeven of dit product voorzien is van een anti-kalk coating.

Afmetingen

Schuifdeuren bij Sanitairkamer.nl zijn er al vanaf 80 centimeter breed tot 180 centimeter breed. De hoogte gaat van 185 centimeter tot 200 centimeter. Zijn dit niet de afmetingen die passen bij je douchecabine? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Deuren met speciale afmetingen zijn bij ons geen probleem. We kunnen ze makkelijk voor je op maat laten maken, zodat ook jij straks ook van je prachtig complete <href="https://sanitairkamer.nl/douche/douchecabine/">douchecabinekunt genieten. Ga bij het op maat maken wel uit van een hogere prijs dan bij de deuren met standaard afmetingen. De deuren met standaard afmetingen worden namelijk in groot opgekocht waardoor een lagere prijs tot stand komt.

De dikte van het glas

Bij Sanitairkamer verkopen we schuifdeuren met verschillende diktes glas. Onze deuren gaan van 3mm tot 10mm dikte. Heb je een huishouden met kinderen? Kies dan voor wat dikkere schuifdeuren aangezien kinderen hier nog wel eens tegenaan stoten. Al onze schuifdeuren zijn van de hoogste kwaliteit waardoor breken haast niet voorkomt.

De look van de schuifdeuren

Ben je op zoek naar schuifdeuren die niet gemaakt zijn van helder glas? In ons assortiment hebben we meer dan alleen deuren van helder glas. Bij ons kun je ook terecht voor geborsteld glas, aqua glas, bruinglas, gestreept glas, grijs glas en mat glas. Daarnaast hebben we ook nog een paar modellen met kunststof schuifdeuren.

Klantenservice

Soms komt het voordat wij van Sanitairkamer.nl niet het soort schuifdeuren op de webshop hebben dat je zoekt. Misschien ben je op zoek naar een special soort deur dat precies past bij je douchewand. Bel dan onze klantenservice voor advies! Onze deskundige medewerkers denken met je mee en komen met de perfecte oplossing. Met 10 jaar ervaring in de sanitair branche kun je op ons vertrouwen voor professioneel advies.

Sanitairkamer is niet alleen een webshop, we hebben ook een showroom in Harderwijk. Wil je onze badkamermeubels, badkamer accessoires, kwartronde douchecabines en meer in het echt bekijken? Maak een afspraak met de klantenservice. In Harderwijk helpt ons personeel je, onder het genot van een kopje koffie, met het samenstellen van je droombadkamer. Daarnaast krijg je natuurlijk een rondleiding in onze 800 vierkante meter grote showroom.