Douchematten

Filteren
Filteren

Geef jouw badkamervloer meer grip met een antislip douchemat

Kan jouw gladde vloer wel wat grip gebruiken? Met een antislip douchemat wordt de douchevloer een stuk stroever en maak je jouw badkamer met deze doucheaccessoire een stuk veiliger. Geen glij- en valpartijen meer dankzij onze douchematten!

Ons assortiment antislip douchematten

In ons aanbod douchematten vind je antislip douchematten die je op je douchevloer kunt plaatsen maar ook in bad kunt leggen. Je scoort ze in de leukste kleuren en in verschillende afmetingen en vormen waardoor ze perfect passen in jouw douche of bad.

Wat maakt de douchemat antislip?

Onze antislip douchematten zijn gemaakt van rubber of PVC, dat zijn materialen die de eigenschap hebben stroever te worden in aanraking met water. Net wat je wilt in een gladde douche! De meeste douchematten zijn aan de onderkant voorzien van zuignapjes waardoor de antislip douchemat extra goed blijft liggen. Handig!

Je badkamer nog veiliger maken doe je…

Natuurlijk met een van onze antislip douchematten, maar wist je dat je jouw douche ook op andere manieren veiliger kunt maken? Met een douche handgreep en douchestoel zorg je voor meer stabiliteit en comfort en verminder je het risico op ongelukken in de douche. Zo maak je jouw badkamer nóg veiliger!