Hoekfontein

Filteren
Filteren

Informatie

Een hoekfontein is de uitkomst voor veel toiletruimtes, badkamers en slaapkamers. Veelal worden hoeken van ruimtes onbenut terwijl dit artikel juist meer ruimte voor andere producten biedt. Heeft u een kleine badkamer maar wilt u wel graag een plek om uw handen te wassen, dan is de hoekfontein perfect voor uw huis. Ook voor slaapkamers waar u toch graag een plek wilt hebben om water te drinken of u op te frissen is de hoekfontein een goede toevoeging.

Bij grote huishoudens kan een fontein een extra plek in de badkamer creëren om tanden te poetsen zonder dat iedereen op elkaar botst. De laatste plek waar we dit product ook wel eens tegenkomen is op een zolder of in een berging. U heeft hier dan toch een plek om de handen te kunnen wassen zonder dat u door het hele huis moet met vieze of stoffige handen.

Merken

Bij Sanitairkamer verkopen we hoekfonteinen van A-merken maar u kunt ook bij ons terecht voor andere merken. Neem bijvoorbeeld ons huismerk Lambini Designs. Dit is top kwaliteit maar met een wat voordeliger prijskaartje. Merken die u onder andere bij ons kunt kopen zijn:
• Best Design • Duravit • Lambini Designs • Mueller • Sphinx • Plieger • Villeroy& Boch

Service

Heeft u vragen over een hoekfontein of de bevestiging van een hoekfontein dan kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Met ruim tien jaar ervaring in de sanitair wereld kunnen onze medewerkers u met al uw vragen en opmerkingen helpen.

Wilt u graag onze producten bewonderen dan kunt u onze showroom in Harderwijk bezoeken. Vergeet niet om een afspraak te maken! Hierna wordt u verwelkomt door een van onze sanitair experts. U kunt samen met een onze experts een 3D-tekening van uw badruimte of toiletruimte laten maken, maar ook al uw vragen stellen over het verbouwen van een badkamer.