Hoekfontein

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Een hoekfontein is perfect voor in jouw kleine toilet

Is jouw toilet wat aan de kleine kant? Denk dan eens aan een hoekfontein! Door een hoekfontein in je toilet te plaatsen maak je optimaal gebruik van de ruimte en kun je alsnog gemakkelijk je toilet gebruiken én je handen wassen.

Ruimtebesparing dankzij de kwartronde vorm

Elk fontein is natuurlijk in een hoek te plaatsen, maar een hoekfontein herken je aan de kwartronde vorm. Wist je dat de hoekfontein daardoor perfect is voor in een kleine toiletruimte? De kwartronde vorm neemt namelijk minder ruimte in beslag dan andere type fonteinen en kan alsnog gemakkelijk gebruikt worden voor het wassen van je handen. Handig zo'n extra kleine wastafel!

Het materiaal van je hoekfontein

Ons assortiment hoekfonteinen bestaat uit twee type materialen: keramiek en natuursteen. De meeste fonteinen en wastafels worden gemaakt van keramiek. Keramiek is vochtbestendig, supersterk en eenvoudig te onderhouden. Ga je liever voor een natuurlijke en unieke look? Dan is een natuurstenen fontein iets voor jou. Vergeet deze trouwens voor gebruik niet te impregneren. Welk materiaal kies jij voor je hoekfontein?