Fonteinkraan

Verkoper spreken
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Alles wat je moet weten over fonteinkranen

Wist je dat een fonteinkraan in je toilet anders is dan een badkamerkraan? Een fonteinkraan plaats je in het toilet en is in de meeste gevallen een koudwaterkraan. Daardoor is een fonteinkraan kleiner en past hij perfect op een fontein in het toilet, waar het vaak toch al wat krap is. Benieuwd naar de verschillende soorten fonteinkranen? Blijf hangen, we vertellen je er alles over!

Verschillende soorten fonteinkranen

Fonteinkranen zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Zo kun je jouw fonteinkraan in een leuk kleurtje krijgen (trendtip: wat vind je van een gouden of zwarte fonteinkraan?). Maar behalve een ander kleurtje kun je ook een keuze maken uit bijvoorbeeld een zelfsluitende fonteinkraan die zelf de watertoevoer stopt of een hygiënische fonteinkraan met sensor.

Opbouw of inbouw fonteinkraan

Op zoek naar een wc kraan voor op je fontein óf als inbouw fonteinkraan voor op de muur? Een opbouw fonteinkraan plaats je dus op een fontein met kraangat en is vaak gemakkelijker te plaatsen dan de inbouw versie. Bij een inbouw fonteinkraan moet er namelijk wel voor gezorgd worden dat de leidingen in wand op de juiste plaats zitten. Ondanks dat kiezen steeds meer mensen voor inbouwkranen vanwege de looks. Zo’n inbouw fonteinkraan ziet er natuurlijk ontzettend stylish & strak uit en past perfect in de moderne badkamer van tegenwoordig!

Trendtip: wat vind je van een gouden of zwarte fonteinkraan?

Gekleurde kranen veroveren steeds meer onze badkamers. Een trendy zwarte kraan of een klassieke gouden kraan geven een ontzettend leuke twist aan je badkamer of toilet. Bang voor zichtbare kalkaanslag? Dat is gemakkelijk op te lossen door je kraan regelmatig droog te houden, schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel zoals schoonmaakazijn of door een waterontharder te plaatsen. Welke gekleurde fonteinkraan heeft jouw voorkeur?