• Gratis verzending vanaf €100,-

    Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

    • - Via pakketdienst;
    • - Via onze eigen chauffeurs;
    • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
    • - Direct via de leverancier.

    Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

  • 8.9 op feedbackcompany
    Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
  • 30 dagen retourneren
    Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
  • 7 showrooms
    Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Den Bosch, Grootebroek, Harderwijk, Nieuwegein, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 6000m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Toffe inspiratie voor jouw moderne badkamer

Ben je fan van de moderne badkamer dan zijn strakke vormen en een minimalistische inrichting onmisbaar. Poespas en prullaria zijn niet welkom in de moderne badkamer en staan er wel accessoires? Dan zijn het echte eyecatchers! Lekker veel inspiratie opdoen van deze badkamerstijl? Scroll vooral een stukje door voor voorbeelden van de moderne badkamer!

Moderne badkamer

Moderne badkamer ideeën

Onder de moderne en minimalistische badkamer vallen zeker ook de industriële badkamer, design badkamer, marmeren badkamer en de betonlook badkamer. Zie je een badkamer met grote tegels, een badkamermeubel zonder greepjes en vooral zwart-, grijs- en wittinten? Dan moet het wel een moderne badkamer zijn!

              

Moderne badkamermeubels

In een moderne badkamer zet je met meubels, sanitair en tegels (of juist door geen tegels) de toon. Denk je aan een modern badkamermeubel dan denk je aan het zwevende model, de greeploze lades en een opgeruimd meubel. Veel spullen en accessoires bovenop de wastafel ogen rommelig en zijn binnen deze badkamerstijl not done. Een mooi model uitgekozen? Maak je badmeubel dan compleet met een strakke >spiegel met verlichting en een toffe inbouwkraan!

Populaire moderne badkamermeubels



Moderne douche

Trek in jouw moderne douche de aandacht met een accentmuur, een hippe glazen douchewand en een inbouw douche. Wat dacht je van een trendy gouden kraan of ga je toch liever voor een industriële zwarte kraan?

Populaire moderne douches

Strak design
Anti-kalk
Veiligheidsglas
€ 239,00
Je bespaart 50%
Levertijd: Voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Anti-kalk
Veiligheidsglas
€ 109,00
Je bespaart 33%
Levertijd: Voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Erg populair
2cm verstelbaarheid
Nano coating
€ 295,00
Je bespaart 30%
Levertijd: Voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Erg populair
Anti-kalk
5 jaar garantie
€ 599,00
Je bespaart 33%
Levertijd: Voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
€ 337,00
Levertijd: 5 werkdagen


Modern toilet

In een modern toilet zijn de regels niet anders. Strakke lijnen zijn favoriet en tierlantijntjes mogen een andere plek in huis krijgen. In de moderne wc is de inrichting strak, hangt het toilet en zijn de kranen ingebouwd. Trendtip: wat vind je van een zwart toilet?

Populaire moderne toiletten

Erg populair
Softclose zitting
5 jaar garantie
€ 275,00
Je bespaart 35%
Levertijd: Voor 10:30 besteld, vanavond in huis
Populair
Erg hygiënisch
Lange levensduur
€ 209,00
Je bespaart 25%
Levertijd: Voor 10:30 besteld, vanavond in huis
€ 369,00
Levertijd: 7 werkdagen
€ 322,01
Levertijd: 2 weken
Ladydouche
Persoonlijk instelbaar
Verwarmde zitting
€ 2.323,20
Je bespaart 7%
Levertijd: 6 weken


Moderne badkamer

Moderne tegels

Kom je een badkamer binnen dan trekken tegels al snel de aandacht. Vooral als je gaat voor lekker veel kleur. In een moderne badkamer hebben de kleuren wit, grijs & zwart de overhand. Kleur in een moderne badkamer vind je er ook maar voornamelijk als bijvoorbeeld visgraattegels op een accentmuur. Zo’n accentmuur wordt vervolgens in balans gebracht met de grootste tegels in het assortiment!

Helemaal fan geworden?

Dan is het prettig om je favoriete items uit te zoeken en jouw perfecte moderne badkamer samen te stellen. Kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Je badkamer inrichten hoef je natuurlijk niet alleen te doen. We helpen je natuurlijk graag in onze showrooms of aan de telefoon. En in onze showrooms kun je natuurlijk ook terecht voor nog meer badkamer inspiratie!





 

Meer inspiratie opdoen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!

 

1 september 2020