Toffe inspiratie voor jouw moderne badkamer

Ben je fan van de moderne badkamer dan zijn strakke vormen en een minimalistische inrichting onmisbaar. Poespas en prullaria zijn niet welkom in de moderne badkamer en staan er wel accessoires? Dan zijn het echte eyecatchers! Lekker veel inspiratie opdoen van deze badkamerstijl? Scroll vooral een stukje door voor voorbeelden van de moderne badkamer!

Moderne badkamer

Moderne badkamer ideeën

Onder de moderne en minimalistische badkamer vallen zeker ook de industriële badkamer, design badkamer, marmeren badkamer en de betonlook badkamer. Zie je een badkamer met grote tegels, een badkamermeubel zonder greepjes en vooral zwart-, grijs- en wittinten? Dan moet het wel een moderne badkamer zijn!

              

Moderne badkamermeubels

In een moderne badkamer zet je met meubels, sanitair en tegels (of juist door geen tegels) de toon. Denk je aan een modern badkamermeubel dan denk je aan het zwevende model, de greeploze lades en een opgeruimd meubel. Veel spullen en accessoires bovenop de wastafel ogen rommelig en zijn binnen deze badkamerstijl not done. Een mooi model uitgekozen? Maak je badmeubel dan compleet met een strakke spiegel met verlichting en een toffe inbouwkraan!

Populaire moderne badkamermeubels

Moderne douche

Trek in jouw moderne douche de aandacht met een accentmuur, een hippe glazen douchewand en een inbouw douche. Wat dacht je van een trendy gouden kraan of ga je toch liever voor een industriële zwarte kraan?

Populaire moderne douches

Modern toilet

In een modern toilet zijn de regels niet anders. Strakke lijnen zijn favoriet en tierlantijntjes mogen een andere plek in huis krijgen. In de moderne wc is de inrichting strak, hangt het toilet en zijn de kranen ingebouwd. Trendtip: wat vind je van een zwart toilet?

Populaire moderne toiletten

Moderne badkamer

Moderne tegels

Kom je een badkamer binnen dan trekken tegels al snel de aandacht. Vooral als je gaat voor lekker veel kleur. In een moderne badkamer hebben de kleuren wit, grijs & zwart de overhand. Kleur in een moderne badkamer vind je er ook maar voornamelijk als bijvoorbeeld visgraattegels op een accentmuur. Zo’n accentmuur wordt vervolgens in balans gebracht met de grootste tegels in het assortiment!

Helemaal fan geworden?

Dan is het prettig om je favoriete items uit te zoeken en jouw perfecte moderne badkamer samen te stellen. Kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Je badkamer inrichten hoef je natuurlijk niet alleen te doen. We helpen je natuurlijk graag in onze showrooms of aan de telefoon. En in onze showrooms kun je natuurlijk ook terecht voor nog meer badkamer inspiratie!

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sanitairkamer (@sanitairkamer) op

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sheila & Thijs (@huisjeindeypelaar) op

---

Naast de moderne badkamer nog meer stijlen bekijken?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste badkamerinspiratie, toffe acties en onze nieuwste artikelen!