Vrijstaande douchewand

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Vrijstaande inloopdouche kopen bij Sanitairkamer

Ga voor een luxe uitstraling in je badkamer met een vrijstaande douchewand. Een vrijstaande douchewand zorgt voor een ruim gevoel en is daarnaast ook nog eens praktisch! Je kunt aan beide kanten je douche inlopen en de douche is ontzettend makkelijk schoon te maken. 

De vrijstaande douches zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Omdat de douche aan beide kanten open is, is het belangrijk om na te denken over de breedtemaat. Als je wand te smal is heb je last van overmatig spatwater. De standaard maten gaan van 100 t/m 160 centimeter. Ben je opzoek naar een grotere maat? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Installeren van een doorloopdouche

De installatie van een vrijstaande wand is erg gemakkelijk. Je plaatst de wand op de vloer of op een douchebak en zet hem vast met twee stabilisatiestangen. De stabilisatiestangen zijn vaak in verschillende afwerkingen verkrijgbaar zoals chroom, rvs of mat zwart. De vrijstaande wanden zijn altijd 8 of 10mm dik, naast dat dit voor stevigheid zorgt draagt het ook bij aan de robuuste uitstraling van je douche.

Je kit de glaswand netjes af en je bent klaar met de montage. 

Advies bij het kopen van een vrijstaande douchewand

Twijfel je of een vrijstaande wand in jouw badkamer past? Neem dan contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij je uitstekend adviseren over het type douchewand voor jouw badkamer.