Hoekbad

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Alle voordelen van een hoekbad in je badkamer

Met een hoekbad in je badkamer bespaar je ruimte en kun je misschien toch wel dat bad én die douche kwijt. Een hoekbad neemt namelijk minder ruimte in beslag dan een langwerpig ligbad en is daarom perfect voor jouw kleine badkamer. Handig als je wat aan het spelen bent met de indeling en tóch graag ook een bad in je badkamer wil. Benieuwd wat je moet weten over hoekbaden? Lees vooral verder.

Dit moet je weten over hoekbaden

Hoekbaden zijn dus geschikt voor kleine badkamers en worden vaak gecombineerd met een douche. Kies voor een hoekbad dat je afwerkt met een badpaneel of kies voor een inbouwbad die je vervolgens afwerkt met jouw favoriete tegel. Tip: Vanwege de ronde vorm van het hoekbad raden we aan om kleine mozaïektegels hiervoor te gebruiken. 

Een hoekbad is vaak geschikt voor twee personen

Wist je dat een hoekbad vaak extra ruimte heeft voor een extra persoon? Zo kun je samen heerlijk genieten van een ontspannen bad! Heb je inmiddels al een mooie optie gevonden? Dan zit er maar 1 ding op. Dim de lichten, laat het duobad vollopen en geniet van je nieuwe hoekbad!


Veelgestelde vragen over hoekbaden

Welke verschillen zijn er in hoekbaden?

Het ene hoekbad is natuurlijk het ander niet (gelukkig maar!). Bij een hoekbad heb je namelijk verschillen in vorm (rond, hoekig of zelfs zeshoekig) en stijl, kleur en kun je het ene hoekbad vrij in de hoek zetten waar de ander ingebouwd moet worden. En wist je dat je in veel hoekbaden ook comfortabel met z’n tweetjes kunt zitten?

 

Wanneer kies je voor een hoekbad?

Niet iedereen heeft eenmaal ruimte voor een vrijstaand bad. Maar wil je toch genieten van een heerlijk ontspannen bad en is jouw badkamer aan de kleine kant? Dan is een hoekbad perfect! Door je bad in een hoek te plaatsen blijft de loopruimte vrij en heb je ruimte over voor een grotere inloopdouche of breder badmeubel. Win-win!