Hoekbad

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Alle voordelen van een hoekbad in je badkamer

Met een hoekbad in je badkamer bespaar je ruimte en kun je misschien toch wel dat bad én die douche kwijt. Een hoekbad neemt namelijk minder ruimte in beslag dan een langwerpig ligbad. Handig als je wat aan het spelen bent met de indeling en tóch graag ook een bad in je badkamer wil. Benieuwd wat je moet weten over hoekbaden? Lees vooral verder.

Dit moet je weten over hoekbaden

Hoekbaden zijn dus geschikt voor kleine badkamers en worden vaak gecombineerd met een douche. Kies voor een hoekbad dat je afwerkt met een badpaneel of kies voor een inbouw hoekbad die je vervolgens afwerkt met jouw favoriete tegel. Tip: Vanwege de ronde vorm van het hoekbad raden we aan om kleine mozaïektegels hiervoor te gebruiken. Je hoekbad betegelen met grote tegels gaat helaas niet lukken.

Een hoekbad is vaak geschikt voor twee personen

Wist je dat een hoekbad vaak extra ruimte heeft voor een extra persoon? Zo kun je heerlijk samen genieten van een ontspannen bad! Heb je inmiddels al een mooie optie gevonden? Dan zit er maar 1 ding op. Dim de lichten, laat het bad vollopen en geniet van je nieuwe hoekbad!