Hoekbad

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hoekbad kopen bij Sanitairkamer

Voor de rechthoekige baden is niet altijd plaats in een badkamer. Hiervoor zijn er tal van hoekbaden in alle afmetingen te verkrijgen. Een hoekbad is eenvoudig te plaatsen en creëert net zoveel ruimte in het bad als een duobad. Het lig oppervlak is namelijk diagonaal verwerkt. Hierdoor ontstaat er een zitgedeelte in de hoek en kun je zelfs met z’n tweeën in bad.

Design hoekbad

Voor elke badkamerstijl verkopen we een bijpassend hoekbad. De meeste hoekbaden hebben een voorkant die loopt in een bolling. Hierbij is een passend frontpaneel verkrijgbaar zodat je de zijkant niet hoeft te betegelen. Als je met grote tegels werkt gaat dat namelijk niet. Ook zijn er hoekige baden te krijgen. Hier is de zijkant makkelijk van te betegelen. Ook kun je voor het hoekige model gaan omdat het simpelweg bij de rest van je badkamer past. De ligruimte van hoekbaden is ook verschillend. Zo kun je kiezen voor een ligruimte voor één persoon, waar je languit kan liggen in je hoekbad. Daarnaast zijn er hoekbaden waarbij het zitgedeelte dieper ligt dan het gedeelte waar je benen liggen. Dit type hoekbad is meestal kleiner, waardoor het gemakkelijk in iedere badkamer geïnstalleerd kan worden.

Kwaliteit van de hoekbaden

De hoekbaden komen allemaal van gerenommeerde leveranciers. Je hoeft daarom niet te twijfelen aan de kwaliteit. Voordat de baden uitgeleverd worden komen ze door een strenge keuring. De zit- en lig vlaktes zijn verstevigd zodat niemand er doorheen kan zakken. Een hoekbad van dergelijke kwaliteit voor een scherpe prijs vind je bij Sanitairkamer. Met de aankoop van een hoekbad ben je verzekerd van jarenlang sanitair plezier.

Bad toebehoren

Zodra je een hoekbad wilt bestellen, vergeet dan niet te checken of je alle bad toebehoren hebt besteld. Zodat je niks vergeet hebben wij ze onder elkaar gezet:
• Potenset
• Overloop combinatie
• Frontpaneel
• Badkraan
• Badset

Sommige van onze baden hebben al onderdelen van de bad toebehoren erbij zitten. Kijk dan ook goed naar het bad dat je bestelt. Het kan zo zijn dat je kiest voor een vrijstaande badkraan, check hier dan goed bij of de uitloop van je badkraan perfect past bij je hoekbad.

Merken hoekbad

Bij Sanitairkamer verkopen we hoekbaden voor elk budget. Zo verkopen we luxe design merken, maar kun je ook terecht bij ons voor budget sanitair merken. Bij Sanitairkamer kun je hoekbaden kopen van de merken Bruynzeel, Lambini design, Keramag, Villeroy & Boch, Plieger, Riho en Bette. Onze twee aanraders zijn het Xenz Palau hoekbad en het Lambini Designs Palermo hoekbad.

Afmetingen

Een hoekbad wordt vaak aangeschaft in verband met ruimtegebrek. Het is dan ook niet verrassend dat onze gehele assortiment hoekbaden niet één standaard afmeting heeft. Het assortiment van SanitairKamer.nl is zo breed dat de baden in bijna alle afmetingen te bestellen zijn. Bepaal van te voren goed welke afmeting je nodig hebt en gebruik de filters om deze maat te vinden. Kun je niet het hoekbad vinden wat je in gedachten had? Neem dan contact op met onze klantenservice. Naast ons assortiment standaard hoekbaden kun je ook bij ons terecht voor producten die op maat gemaakt worden.

Service van Sanitairkamer

Hoekbaden kopen tegen de laagste prijs? Dat doe je altijd bij Sanitairkamer.nl! Een kunststof hoekbad, acryl hoekbad staat prachtig in elke badkamer. Heb je weinig ruimte maar nog wel een hoek over? Kies dan voor een prachtig hoekbad.

Weet je niet zeker of een hoekbad de keuze voor jouw badkamer is? Kom dan eens langs in onze showroom in Harderwijk. Hier hebben we onze mooie producten uitgestald en kan je zitten met een van onze sanitair experts. Ze maken graag een 3D-tekening voor je, waarin je kunt zien hoe je toekomstige badruimte eruit komt te zien. Bij Sanitairkamer kun je terecht voor zitbaden, ligbaden, bubbelbaden, vrijstaande baden en instapbaden. Naast ons badassortiment verkopen we ook badaccessoires zoals badmatten, kranen en toiletten om je badkamer compleet te maken. Wil je meer weten over onze hoekbaden? Kijk dan naar onze veelgestelde vragen of neem cotact op met onze klantenservice. Daarnaast kun je ook meer lezen over badkamers en onze producten op de Sanitairkamer blog.