Enkele wastafels

Filteren
Filteren

Enkele wastafel kopen bij Sanitairkamer

Bezig met het (her)inrichten van de badkamer en op zoek naar een enkele wastafel? We gaan je helpen! In onderstaande tekst helpen we je keuzes te maken zodat jij binnenkort je badkamer kunt voorzien van een enkele wastafel!

Bepaal de stijl van de enkele wastafel

De stijl van jouw badkamer is bepalend in de zoektocht naar een nieuwe wasbak. Welke stijl heeft je badkamer nu of gaat jouw badkamer krijgen? In een moderne badkamer past een vierkante wasbak perfect of ga voor de hippe waskom op je moderne badkamermeubel! Meer fan van een ronde wasbak? Deze sluit mooi aan op de klassieke of landelijke badkamerstijl. Ook je wastafelkraan is hierin belangrijk. De trend van dit moment: een inbouw wastafelkraan!

Optimale wastafelhoogte

De optimale wastafel hoogte is afhankelijk van je lengte (en die van de rest van je huishouden). Je wilt natuurlijk wel een prettige werkhoogte hebben en niet continu last van je rug krijgen. Gemiddeld wordt een wastafel op een hoogte tussen 70 – 90 cm geplaatst, gemeten vanaf het diepste punt in de wasbak tot aan de grond. Bekijk wat jij zelf een prettige hoogte vindt maar plaats de enkele wastafel zeker niet te laag om rugproblemen te voorkomen.

Inspiratie opdoen? Kom naar onze showrooms!

De keuze in enkele wastafels is reuze en we begrijpen het als je jouw nieuwe enkele wastafel eerst in het echt wil bewonderen. Neem daarom een kijkje binnen een van onze showrooms waarin ons assortiment wastafels in het echt te bekijken is. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze rondom jouw enkele wasbak. Wees welkom!