Enkele wastafels

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dit zijn de populairste enkele wastafels

Bezig met het (her)inrichten van de badkamer en op zoek naar een enkele wastafel? We gaan je helpen! We beschrijven hieronder welke keuzes op je pad komen zodat jij binnenkort je badkamer kunt voorzien van zo'n mooie enkele wastafel!

Verschillende type enkele wastafels

Allereerst moet je natuurlijk iets van vergelijkingsmateriaal hebben gezien om te kunnen zeggen wat je mooi of handig vindt. Bekijk de opties hierboven. Ga je het liefst voor een kleine wastafel of mag jouw nieuwe wastafel wel wat groter zijn? Ons assortiment inmiddels bekeken? Dan heb je de zwarte wasbak en de stenen wasbak misschien ook al wel gezien. De zwarte wasbak is wellicht perfect als je houdt van de industriële look (tip: schaf een waterontharder aan tegen de kalkresten) en de stenen wasbak hoort helemaal thuis in jouw wellness badkamer. Wist je dat we ook solid surface wastafels in ons assortiment hebben? Solid surface is het meest hygiënische materiaal en is kras- en slijtvast. Wat ons betreft het perfecte materiaal voor jouw enkele wastafel!

Bepaal de stijl van de enkele wastafel

De stijl van jouw badkamer is bepalend in de zoektocht naar een nieuwe wasbak. Welke stijl heeft je badkamer nu of gaat jouw badkamer krijgen? In een moderne badkamer past een vierkante wasbak perfect of ga voor de hippe waskom op je moderne badkamermeubel! Meer fan van een ronde wasbak? Deze sluit mooi aan op de klassieke of landelijke badkamerstijl. Ook je wastafelkraan is hierin belangrijk. De trend van dit moment: een inbouw wastafelkraan!

De optimale wastafelhoogte

De optimale wastafelhoogte is afhankelijk van je lengte (en die van de rest van je huishouden). Je wilt natuurlijk wel een prettige werkhoogte hebben en niet continu last van je rug krijgen. Gemiddeld wordt een wastafel op een hoogte tussen 70 – 90 cm geplaatst, gemeten vanaf het diepste punt in de wasbak tot aan de grond. Bekijk wat jij zelf een prettige hoogte vindt maar plaats de enkele wastafel zeker niet te laag om rugproblemen te voorkomen.