Staand toilet

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Met een staand toilet ga je voor gemak

Een staand toilet is een perfecte optie wanneer je op zoek bent naar een toilet die je op de grond kunt plaatsen. Dit kan een smaakkeuze zijn, maar ook bijvoorbeeld wanneer je niet de mogelijkheid hebt om een zwevend toilet in te bouwen. Een staand toilet gaat ontzettend lang mee, is tegelijkertijd een budgetvriendelijkere optie én stond er al een staande wc? Dan hoef je waarschijnlijk geen leidingen meer te verleggen. Een staande toiletpot kopen is in dat geval ideaal!

Maak een keuze tussen een diepspoel- en vlakspoelfunctie

Eh, wat? Mocht je nog niet helemaal in de toiletwereld zitten dan kunnen we het ons voorstellen dat dit je helemaal niets zegt. Bij een vlakspoel toilet valt de boodschap eerst op een plateau voordat het in het water belandt. Je kunt de ontlasting goed bekijken wanneer het nodig is en het spat niet. Bij een diepspoel toilet belandt de boodschap gelijk in het water waardoor er minder stankoverlast is. Beide hebben voordelen (en nadelen), waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Waar zit je huidige afvoer?

Heb je al een staand toilet staan? Kijk voordat je een nieuwe koopt even waar je afvoer geplaatst is. Een AO-aansluiting is aangesloten in de vloer en bij een PK-aansluiting zit de afvoer in de muur verwerkt. Handig om even goed naar te kijken als je de afvoerplek hetzelfde wil houden.

Lang of slecht ter been? Ga voor een verhoogd toilet!

Een verhoogd toilet is ideaal voor lange mensen of bijvoorbeeld wanneer je slecht ter been bent. Dankzij een verhoogd toilet sta je na het toiletgebruik gemakkelijker op van de wc. Mocht je af en toe iemand te gast hebben die slecht ter been is, kun je ook kiezen voor een verhoogde toiletbril die je gemakkelijk op en af kunt zetten.