Staand toilet

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Staand toilet kopen bij Sanitairkamer

Een staand toilet is een perfecte optie wanneer je op zoek bent naar een wc die je op de grond kunt plaatsen. Dat kan een smaakkeuze zijn, maar ook wanneer de wand niet sterk genoeg is om bijvoorbeeld een hangend toilet te dragen. Dan is een staand toilet een heel mooi alternatief.

Design van jouw staand toilet

Wij zijn wij niet als we je geen groot assortiment staande toiletten aanbieden. Maar, teveel keuze kan lastig zijn. Bepaal daarom eerst of jouw staande wc een onderaansluiting of achteraansluiting moet hebben en denk na over het design. Ga je voor een modern vierkant model of voor een klassiek rond model? Vervolgens bepaal je de kleur. Trendtip: een zwart toilet!

Staand toilet met diepspoel of vlakspoel?

Belangrijk bij een wc pot is de keuze voor een diepspoel of vlakspoel. Bij een vlakspoel blijft de ontlasting op een plateau liggen totdat het doorgespoeld wordt. Bij een diepspoel belandt het gelijk in het water waardoor er minder stankoverlast is maar je jouw ontlasting wanneer nodig minder goed kunt controleren.

De ideale toilethoogte van je staande wc pot

Ben jij of is je partner erg lang? Of ben je op zoek naar een toiletpot voor een ouder iemand? Dan kun je kiezen voor een verhoogd toilet. De standaard toilethoogte is 40cm, maar ook de hoogtes: 46cm, 48cm en 50cm zijn mogelijk!

Toiletinspiratie opdoen? Kom naar onze showrooms!

Weet je nog niet helemaal wat voor staande toiletpot je wilt of wil je ons aanbod hangende toiletten eerst even in het echt bewonderen? De keuze is reuze! Neem een kijkje binnen een van onze showrooms waarin ons assortiment toiletsets in het echt te bekijken is. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze. Wees welkom!