Staand toilet

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Informatie

De staande modellen komen steeds minder voor doordat een hangend wc steeds populairder wordt. Toch is een hangend model niet altijd mogelijk omdat de constructie het niet toe laat. SanitairKamer.nl richt zich niet alleen op de brede doelgroep, maar kan ook aan alle speciale wensen voldoen. Maak gebruik van de filters om uw staand toilet te vinden.

Design

Een staand model is negen van de tien keer voorzien van een onderuitlaat (AO). Het water wordt door de vloer afgevoerd naar het riool. Toch is een staand toilet ook met achteruitlaat (PK) verkrijgbaar. Als u bijvoorbeeld een zuil heeft, is het wellicht leuk dit te combineren met een staand toilet. Terwijl u een wand afvoer heeft.

Diepspoel

Ook de staande modellen zijn verkrijgbaar in diepspoel of vlakspoel. Een staand toilet voorzien van een diepspoel is vaak wat smaller en kleiner aan de voorkant. Dit oogt wat rustiger. Een groot voordeel van diepspoel is dat het minder stankoverlast heeft. De ontlasting komt namelijk direct terecht in het water.

Vlakspoel

Vlakspoel betekent dat het toilet is voorzien van een plateau waar de ontlasting op terecht komt. Dit heeft voor- en nadelen. Een voordeel is dat de ontlasting makkelijk bekeken kan worden. Stel dat u het moet controleren op het één of ander is de mogelijkheid daar. Een nadeel is dat mannen meer last hebben van spetteren en dat er een bruine rand kan ontstaan. Een bruine rand ontstaat doordat het water op het plateau blijft liggen en hierdoor kan met behulp van reinigingsmiddelen het porselein aanvreten.

Verhoogd

Een staand toilet is standaard 40cm hoog. Voor de wat langere mensen onder ons, zijn de toiletten ook verhoogd verkrijgbaar. Hierin zijn diverse keuzes:
• 40cm (standaard)
• 46cm
• 48cm
• 50cm

Merken

• Duravit • Lambini design • Villeroy & Boch • Plieger • Sphinx • Ideal Standard

Prijsklasse

Een apart model hoeft niet meer te kosten. Anders dan normaal is vaak duurder. Niet bij SanitairKamer.nl. Wij kunnen voldoen aan al uw wensen tegen een leuke prijs. Een staand toilet is niet standaard maar wel betaalbaar bij ons!

Service

Bij Sanitairkamer koopt u altijd de beste kwaliteit producten tegen een lage prijs. We kopen groot in waardoor we altijd al onze producten op voorraad leverbaar hebben. Niet langer hoeft u maanden te wachten tot uw badkamer compleet is! Voor vragen kunt u onze klantenservice bereiken of onze showroom in Harderwijk bezoeken.