Inbouwreservoirs

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Inbouwreservoirs kopen bij Sanitairkamer

Wil jij in je nieuwe of huidige woning een hangend toilet? Dan kan je niet zonder een inbouwreservoir! Bij Sanitairkamer kun je terecht voor de beste kwaliteit inbouwreservoirs tegen de laagst mogelijke prijs. Een inbouwreservoir is zowel functioneel als een design element, aangezien het bedieningspaneel ook op een inbouwreservoir bevestigd zit. Kijk snel naar een perfect exemplaar dat als wc element je toiletgedeelte compleet maakt.

Wat doet een inbouwreservoir?

Een inbouwreservoir is een wc element dat uit meerdere onderdelen bestaat. Zo kan dit onderdeel bestaan uit een waterreservoir, afvoer, fecaliën maler, bedieningspaneel, geluidsisolatieset, dual flush en geurafzuiging. Het type dat je koopt kan met of zonder frame worden geleverd. Houd hier rekening mee voor de installatie. De meest eenvoudige inbouwreservoirs bestaan alleen uit een waterreservoir om door te spoelen en een afvoer. Het is maar net welke functionaliteiten je terug wilt zien in het inbouwreservoir. Natuurlijk ben je met een luxe inbouwreservoir gelijk klaar, maar hier betaal je dan ook voor.

Verschillende collecties van super merken

Bij Sanitairkamer kun je terecht voor de collecties inbouwreservoirs van populaire merken en budget merken. Op dit moment verkopen we inbouwreservoirs van Badstuber, Burda, Geberit, Grohe, Plieger, Rezi, Schell, Viega, Walraven en Wisa. Bekende series van deze merken zijn de series Geberit Kombifix, Grohe Skate, Geberit Monolith en de Geberit Sanbloc. Voor een Plieger inbouwreservoir en de nieuwste collectie van bovenstaande merken zit je bij Sanitairkamer altijd goed. Voor staande closets kun je altijd een passend inbouwreservoir vinden. Onze aanraders zijn het Grohe Rapid SL inbouwreservoir en het Geberit Kombifix Inbouwreservoir.

Service van Sanitairkamer

Inbouwreservoirs koop je makkelijk bij Sanitairkamer. Je kunt bij ons altijd voor de laagste prijs terecht. We kopen namelijk direct in bij de fabrikant en we kopen in grote aantallen in. Hierdoor is de grote meerderheid van onze product op voorraad leverbaar. Je hoeft hierdoor niet meer maanden te wachten tot je eindelijk je badkamer compleet hebt. Heb je advies nodig bij het uitzoeken van een inbouwreservoir? Neem dan contact op met onze klantenservice of plan een afspraak in bij een van onze showrooms. Onze sanitair experts staan voor je klaar om samen met jou je droombadkamer samen te stellen.

Naast inbouwreservoirs kun je bij Sanitairkamer ook terecht voor kranen, badkamermeubels, spiegels met verlichting, bubbelbaden en nog veel meer om je badkamer en wc compleet in te richten.