Douchecabine kitvrij

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Een douchecabine monteren zonder siliconen kit, kan dat?

Uniek in het assortiment van Sanitairkamer: douchecabines die u in elkaar kunt zetten zonder, of met minimaal, gebruik van siliconen kit. Door de innovatieve systemen klikken de profielen zo in elkaar dat deze netjes afsluiten. Zo hoeft u niet alle randen helemaal af te kitten om de cabine lekdicht te maken.

Dit bespaart u tijd en moeite en maakt het installeren van een complete douchecabine een kleine klus!  

De voordelen van een complete douchecabine

De naam zegt het al, een complete douchecabine is een oplossing die alles heeft. U heeft een doucheruimte met hierin alle benodigdheden. U installeert de cabine, sluit water en elektra aan en u bent klaar om te douchen. Helemaal met een kitvrije douchecabine is dit zo gepiept.

De cabines zijn voorzien van een regendouche, handdouche en vaak luxe opties zoals een radio of massagejets! Er zijn ook modellen met een extra diepe douchebak. Deze kunt u als badje gebruiken.

Verschillende maten en vormen

De vrijstaande douchecabines zijn er in veel maten en vormen. De meest gebruikte maten zoals 80x80, 90x90 en 100x100 hebben wij natuurlijk in meerdere varianten. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een iets afwijkende maat zoals 120x80.

De cabines zijn beschikbaar in verschillende vormen. Een complete douchecabine wordt meestal in een hoek geplaatst, denk hierbij goed aan de vorm die u kiest. Gaat u voor een vierkante, rechthoekige of kwartronde douchecabine?

Eigenschappen van een complete douchecabine

De douchecabines zitten vol met luxe opties. Naast het unieke montage systeem waarbij geen kit vereist is vind u de volgende handige opties in bijna alle cabines:

  • Regendouche
  • Handdouche
  • Massage jets
  • Radio
  • LED verlichting
  • Ventilatie

Is een complete gesloten douchecabine niet de beste oplossing?

Een douchecabine compleet met bak is een handige oplossing, maar niet iedereen vind dit de mooiste oplossing. Als u de badkamer aan het verbouwen bent kunt u ook overwegen om te kiezen voor een normale douchecabine of inloopdouche.

Er zit geen limiet aan de mogelijkheden en verschillende stijlen waar u uit kunt kiezen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de moderne Sealskin douchecabines.

Kiest u ervoor om een eigen douchecabine samen te stellen, denk er dan aan om een inloopdouche, douchekraan, douchegoot en tegels uit te zoeken!

Service van Sanitairkamer

Wij kunnen een complete douchecabine goedkoop aanbieden omdat wij direct inkopen bij de leverancier. Zo houden wij de prijzen laag en kunnen wij snel leveren! Weet u niet welke douchecabine u moet kiezen? Neem dan contact met ons op, onze professionals staan altijd voor u klaar om u te helpen met uw beslissing.

Wilt u de douchecabine eerst zien en ervaren? Kom dan langs in onze showroom, wij hebben een aantal modellen opgesteld staan!