Douchekop

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Douchekop kopen bij Sanitairkamer

Een luxe douche ervaring bereik je met een grote douchekop. Deze grote hoofddouche zorgt ervoor dat je onder de douche binnen een paar seconden lekker opwarmt en je dag goed kunt beginnen of relaxed kunt afsluiten. Kijk dan ook snel naar ons assortiment grote douchekoppen oftewel hoofddouches.

Verschillende soorten douchekoppen

Er zijn verschillende varianten hoofddouches te koop bij Sanitairkamer. We verkopen modellen met een plafondbuis en een wandbuis. De keuze voor een plafondbevestiging of wandbevestiging is persoonlijk en afhankelijk van het soort douchecabine. Daarnaast verkopen we ronde hoofddouches, rechthoekige hoofddouches en vierkante hoofddouches. De keuze voor een ronde variant of een vierkante is afhankelijk van de stijl van de badkamer. De meeste van onze hoofddouches en douchekoppen bevatten een anti-kalk coating. Hierdoor kun je lang genieten van je douchekop zonder dat je deze wekelijks hoeft schoon te maken.

Merken hoofddouches

Bij Sanitairkamer verkopen we verschillende soorten hoofddouches voor een wijd budget. Mensen met een klein budget en met een groot budget kunnen altijd bij ons terecht. We verkopen hoofddouches van de merken Badstuber, Best Design, Dornbracht, Franke, Grohe, Hansa, Hansgrohe, Ideal Standard, Kludi, Mueller, Oras, Rada, Schutte en Sento.

Douche toebehoren

Naast een hoofddouche is het belangrijk om nog een paar andere onderdelen te kopen voor een complete douchecabine. Veel mensen kiezen voor de combinatie van een hoofddouche met een kleine handdouche. Hiervoor heb je dan ook een handdouchehouder nodig. Vergeet ook niet een douchekraan om de hoofddouche mee te bedienen. Een trekker is handig om je douchecabine deuren zo mooi mogelijk te houden zonder vaak te hoeven schoonmaken.

Service van Sanitairkamer

Hoofddouches kopen tegen lage prijzen? Sanitairkamer! Heb je vragen over ons assortiment hoofddouches of wil je meer weten over een bepaald product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze sanitair experts helpen je graag met het uitkiezen van de beste hoofddouche voor jou. Je betaalt altijd de laagste prijs voor de beste kwaliteit omdat we onze merken groot inkopen direct bij de fabrikant.