Meubelwastafels

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Meubelwastafel kopen bij Sanitairkamer

Een wastafel kopen voor op jouw badkamermeubel of juist op zoek naar een inbouw wasbak die je vrij aan de wand kunt hangen? Geen probleem, hebben we. En zelfs in de meest verschillende stijlen! Een meubelwastafel is minder diep zodat deze gemakkelijk in het meubel geplaatst kan worden en je ook nog eens ruimte hebt onder de wastafel om je handdoeken, washandjes, etc. op te bergen.

Maak je meubelwastafel compleet met een wastafelkraan

Een meubelwastafel is natuurlijk niet compleet zonder een wastafelkraan. Pas de stijl van je kraan aan op de stijl van het meubelwastafel & het meubel zelf. Helemaal fan van een inbouwkraan? Ga voor een meubelwastafel zonder kraangat en monteer de inbouw wastafelkraan boven de wasbak.

Inspiratie opdoen? Kom naar onze showrooms!

De keuze in meubelwastafels  is reuze en we begrijpen het als je jouw nieuwe meubelwastafel eerst in het echt wil bewonderen. Neem daarom een kijkje binnen een van onze showrooms waarin ons assortiment wastafels in het echt te bekijken is. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze rondom jouw nieuwe meubelwastafel. Wees welkom!