Meubelwastafels

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Maak je badmeubel compleet met een meubelwastafel

Ga je een wastafel kopen voor op je badkamermeubel of ben je juist op zoek naar een wasbak die je vrij aan de wand kunt hangen? Geen probleem, hebben we. En zelfs in de meest verschillende stijlen, kleuren en materialen! 

Verschillende type meubelwastafels

Naast wastafels voor op je badmeubel vind je in ons assortiment wastafels ook meubelwastafels die vrij aan de wand hangen. De wasbak is mooi afgewerkt en kan ook op zichzelf geplaatst worden zonder meubel óf is perfect wanneer je jouw wasbak boven je badkamerkast wilt laten hangen om ruimte te creëren. Maak je keuze tussen een enkele of dubbele wastafel en check hieronder in welk materiaal je jouw wastafel het beste kunt kopen!

Dit materiaal voor je wastafel blijft het langst mooi

De meeste wastafels voor je badmeubel worden gekocht van het materiaal keramiek. De materialen keramiek en mineraalmarmer zijn beide supersterk, onderhoudsvrij en een mooie oplossing voor in de badkamer. Wil je een natuurlijke en unieke look? Ga dan voor een natuurstenen wastafel. Bedenk wel dat deze eens in de zoveel tijd geïmpregneerd moet worden. Het materiaal dat het langst mooi blijft is solid surface. Een solid surface wastafel is gemaakt van een compact en porievrij materiaal waardoor vuil zich niet hecht aan de wastafel. Het meest hygiënische materiaal dat je voor je wastafel kunt hebben dus. En heb je een krasje? Ga met een licht schuurpapiertje over de kras en de wastafel is weer als nieuw. Zo geniet je jarenlang van je solid surface wastafel én solid surface geeft tegelijkertijd een megaluxe look!

Maak je meubelwastafel compleet met een wastafelkraan

Een meubelwastafel is natuurlijk niet compleet zonder een wastafelkraan. Pas de stijl van je kraan aan op de stijl van het meubelwastafel & het meubel zelf. Helemaal fan van een inbouwkraan? Ga voor een meubelwastafel zonder kraangat en monteer de inbouw wastafelkraan boven de wasbak.