Tapkranen

Filteren
Filteren

Informatie

Een tapkraan is een eenvoudige kraan die u overal in en rondom het huis kunt installeren. Een tapkraan is een handige toevoeging aan uw tuin. U hoeft hierdoor niet langer elke keer met een emmer naar binnen om deze bij te vullen. Ook kan u hierdoor makkelijker uw tuin besproeien met water. Gewoon een tuinslang aansluiten op uw buitenkraan en u bent er klaar voor. Niet langer hoeft de deur op een kier, waardoor uw kinderen of huisdieren niet naar buiten glippen.

Naast een tapkraan als buitenkraan is een tapkraan ook heel handig voor andere plekken in huis. Heeft u graag een extra kraan in de berging of in een kamer waar u geen hele verbouwing voor over heeft? Dan kan een tapkraan voor u uitkomst bieden.

Messing of RVS-look

Bij Sanitairkamer kunt u tapkranen kopen met een messing look of met een RVS-look. Deze materialen zijn makkelijk schoon te maken, waardoor u lang plezier heeft van uw aankoop.

Merken

• Best Design • Comap • Grohe • Hansa • Mueller

Klantenservice Sanitairkamer

Heeft u vragen over een van onze tapkranen, kranen of andere producten van Sanitairkamer? Neem dan snel contact met ons op! Al een tiental jaar zijn wij actief in de Sanitair branche en hierdoor kunnen we altijd een gepaste oplossing voor uw probleem vinden.

Al onze producten worden uitvoerig getest voordat ze worden toegevoegd aan ons assortiment. Hierdoor kunnen we u als consument ervan verzekeren dat al onze producten van goede kwaliteit zijn. Door ons directe contact met fabrikanten kunnen we groot inkopen waardoor u top producten voor de laagst mogelijke prijs kunt kopen. Mocht er toch iets mankeren aan uw product dan horen we dat graag en gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Wilt u onze producten in het echt bewonderen? Dat kan natuurlijk! Onze showroom in Harderwijk is zeker een bezoekje waard.