• Gratis verzending vanaf €100,-

  Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

  • - Via pakketdienst;
  • - Via onze eigen chauffeurs;
  • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
  • - Direct via de leverancier.

  Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

 • 8.9 op feedbackcompany
  Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
 • 30 dagen retourneren
  Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
 • 6 showrooms
  Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Harderwijk, Nieuwegein, Grootebroek, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 4600m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Vragen of advies nodig?
Bel: +31(0) 341 410 156

Verhoogde zitting

Dankzij een toiletverhoger kan iedereen bij jou thuis prettig toiletteren! Een toiletverhoger is perfect als jouw toilet te laag is maar je niet direct een nieuw toilet wilt kopen en is ideaal voor mensen die iets lastiger ter been zijn. Bekijk al onze verhoogde wc-brillen hier.

Lees meer
Aflopend sorteren
€ 146,00
Levertijd: Voor 23:59 besteld, morgen in huis
€ 37,50
Levertijd: 2 weken
€ 82,00
Levertijd: 2 weken
€ 138,00
Levertijd: 2 weken
€ 50,00
Levertijd: 2 weken
Aflopend sorteren

Gemakkelijk opstaan dankzij een toiletverhoger!

Een toiletverhoger zoals een verhoogde toiletbril is ideaal wanneer jouw toilet niet helemaal de juiste hoogte heeft of wanneer je bezoek krijgt die wel wat extra hoogte kan gebruiken. Zo’n verhoogde wc bril is dus ideaal wanneer iemand moeite heeft met de diepe zit op het toilet en opstaan van het toilet. Een toiletverhoger maakt dat een stuk gemakkelijker.

Opties om je toilet te verhogen

Op zoek naar een tijdelijke oplossing of een oplossing voor een langere tijd? Om snel hoogte te creëren is een verhoogde toiletbril een mooie optie. Deze wc bril kan er eventueel ook af wanneer een toiletverhoging even niet nodig is. Voor een permanentere wc verhoger kun je kiezen voor een verhoogd toilet. Dit is een staand toilet dat hoger is dan het gemiddelde toilet. Ook handig voor bijvoorbeeld lange mensen!