• Gratis verzending vanaf €100,-

  Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

  • - Via pakketdienst;
  • - Via onze eigen chauffeurs;
  • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
  • - Direct via de leverancier.

  Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

 • 8.9 op feedbackcompany
  Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
 • 30 dagen retourneren
  Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
 • 6 showrooms
  Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Harderwijk, Nieuwegein, Grootebroek, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 4600m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Vragen of advies nodig?
Bel: +31(0) 341 410 156

Vlakspoel toilet

Bij de aankoop van je toilet heb je de keuze tussen een diepspoel en vlakspoel toilet. Een vlakspoel toilet herken je aan het platform waar de boodschap op valt voordat het doorgespoeld wordt. Benieuwd naar ons assortiment vlakspoel toiletten? Je bekijkt ze hieronder!

Lees meer
Aflopend sorteren
€ 196,30
Levertijd: Vandaag besteld, maandag in huis
€ 147,00
Levertijd: Vandaag besteld, maandag in huis
€ 203,00
Levertijd: Vandaag besteld, maandag in huis
€ 163,00
Levertijd: 4 weken
€ 358,00
Levertijd: 8 weken
Aflopend sorteren

Alle voordelen van een vlakspoel toilet

Ga je een nieuw toilet kopen? Dan heb je onder andere de keuze uit een vlakspoel toilet en een diepspoel toilet. Wat het verschil tussen deze type toiletten is? Dat vertellen we je graag!

Kenmerken van een vlakspoel toilet

Bij een vlakspoel toilet valt de ontlasting eerst op een plateau voordat het doorgespoeld wordt. Het voordeel daarvan is dat wanneer het (medisch) nodig is je de ontlasting kunt checken op afwijkingen. Daarnaast heb je geen last van spatwater, wat je wel kunt hebben als de ontlasting direct in het water valt. Een vlakspoel toilet is vaak iets minder compact dan een diepspoel toilet omdat het plateau meer ruimte nodig heeft in de toiletpot. Het vlakspoel toilet is te verkrijgen als staand of inbouw toilet

Kenmerken van een diepspoel toilet

Een diepspoel toilet heeft geen plateau en de ontlasting valt daardoor direct in het water. Hierdoor heb je minder last hebt van nare geuren en het is hygiënischer. Vaak zijn diepspoel toiletten ook wat compacter dan een vlakspoel toilet omdat er geen ruimte voor een plateau nodig is om in te bouwen. Tegenwoordig is een diepspoel toilet een populaire keuze. Op zoek naar meer keuze? Kijk dan ook eens naar een diepspoel toilet.Het diepspoel toilet is te verkrijgen als in een staand of hangend toilet. 

De juiste keuze: een diepspoel of vlakspoel toilet?

Dat is natuurlijk helemaal aan jou. Weeg de voor- en nadelen van beide opties even af en maak je keuze. Kom je er niet helemaal uit? Kom langs in een van onze showrooms of doe ons even een belletje!