Vlakspoel toilet

Filteren
Filteren

Wat is het verschil tussen diepspoel en vlakspoel?

Het verschil tussen een diepspoel en een vlakspoel toilet is het plateau in een vlakspoel toilet. Dit plateau zorgt ervoor dat de boodschap blijft liggen voor het doorspoelen.

Bij een diepspoel toilet verdwijnt deze direct in het water. Dit heeft een aantal voor- en nadelen.

Waarom diepspoel?

Een diepspoel toilet is hygiënischer, er blijft hier namelijk geen laagje water op een plateau staan. Dit zorgt vaak voor een vieze aantasting van de toiletpot. Een diepspoel toilet zorgt tevens voor minder spetters tijdens het urineren. Daarnaast heeft u minder last van vieze luchtjes omdat de boodschap direct in het water valt.

Waarom vlakspoel?

Vlakspoel toiletten hebben ook een aantal voordelen. Zo is het handig voor ouderen, zieken en kinderen omdat de boodschap gecontroleerd kan worden wanneer nodig. Daarnaast heeft u geen last van opspattend water.

Uw keuze heeft ook invloed op het uiterlijk

Zoals u kunt zien bij onze producten zijn vlakspoel toiletten anders vormgegeven dan diepspoel toiletten. Een vlakspoel toilet is boller aan de voorkant. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in huis een vlak- en een diepspoel toilet te hangen zodat u de voordelen van beide technieken in huis heeft.