Verticale radiator

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Verticale radiator kopen

Als je op zoek bent naar een radiator voor in een smalle ruimte ben je bij Sanitairkamer aan het juiste adres. Een verticale radiator is een radiator die toegepast kan worden in ruimtes waar een horizontale radiator lastig te plaatsen is. Heb je bijvoorbeeld een smalle wand, maar wel genoeg hoogte? Dan is een verticale radiator een uitstekende uitkomst. Met deze hoge radiatoren bespaar je ruimte en heb je alsnog genoeg capaciteit.

Geniet van luxe en gebruiksgemak

Er zijn twee verschillende soorten radiatoren, namelijk radiatoren met vlakke voorkant (paneel radiator) en met spijlen (handdoekradiator). Verticale radiatoren zijn vaak ook een handdoekradiator. Door de horizontale spijlen heb je voldoende ruimte om je handdoek op te hangen. Zelfs voor de meeste verticale paneel radiatoren zijn handdoekbeugels verkrijgbaar zodat je altijd je handdoeken kwijt kunt. Dit bespaart niet alleen ruimte maar geeft je ook de luxe van een warme handdoek na het douchen of baden. Verticale paneel radiatoren herken je door de vlakke voorzijde/vlakke voorkant, daarom worden ze ook wel vlakke radiatoren genoemd.

Passend in ieder interieur

De verticale radiatoren zijn beschikbaar in vele designs en moderne kleuren. Je kunt de stijl van je badkamer bepalen door te kiezen voor één van onze verticale design radiatoren. Plaats een stijlvolle radiator tegen een mooi betegelde wand en definieer hiermee het ontwerp van je badkamer.

Tegels hebben grote invloed op de sfeer en uitstraling van de badkamer. Door het diverse aanbod in tegels kun je tegenwoordig voor ontzettend veel stijlen kiezen. Kies voor klassieke witte tinten of voor moderne natuurlijke tegels. Plaats hierop een verticale design radiator en je geniet van een prachtige badkamer met alle functionaliteiten die je maar wenst.

Let tijdens het bestellen goed op de afmetingen van de door jou gekozen radiator. Deze kunnen afwijken van de afmetingen van de afgebeelde radiator!

Service van Sanitairkamer.nl

Wil je een verticale radiator kopen? Door de goede afspraken met leveranciers kunnen wij scherpe prijzen bieden. Daarnaast willen wij je graag helpen met het maken van de juiste keuze. Heb je een vraag of hulp nodig op het gebied van badkamer radiatoren? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in een van onze showrooms. In onze showroom vind je sanitair voor de complete badkamer. Onze specialisten staan voor je klaar en kunnen je adviseren welk type radiator geschikt is voor jouw badkamer!