Complete badkamers

Filteren
Filteren

Informatie

Sanitairkamer biedt complete badkamers aan waarbij u in een keer uw droombadkamer heeft gerealiseerd. Een badkamer is een ruimte om tot rust te komen. Door complete badkamers aan te bieden kunt u ook rust ervaren in uw badkamer. 

De prijs voor een complete badkamer is zeer voordelig omdat wij rechtstreeks inkopen. Een complete badkamer samenstellen is hierdoor zeer makkelijk geworden, want u bent in één keer klaar en dat voor een lage prijs. Zoals u van ons bent gewend zit op alle sanitair producten garantie!

Offerte op maat

Bent u geïnteresseerd in één van onze aanbiedingen? Wij maken kosteloos voor u een offerte op maat. We luisteren naar de wensen en eisen van de klant, denken mee wat praktisch en financieel haalbaar is. We kunnen tevens een 3D tekening voor u maken zodat u ook visueel een goed beeld krijgt. Hierdoor weet u zeker dat uw complete bad kamer de juiste keuze is.

Inrichten complete badkamer

Sanitairkamer biedt u voor minder dan € 1399,- een complete badkamer. Deze badkamer kunt u inrichten naar uw eigen wensen door de variaties in kleur en accessoires. U heeft de keuze uit meerdere producten zodat u de bad kamer krijgt die u altijd heeft gewild.

Naast complete badkamers bieden we ook de optie voor een compleet toilet. Veel huishoudens hebben een toilet apart van de badkamer en daar zijn wij ons van bewust. U kunt nu in dezelfde stijl als uw complete badkamer ook een compleet toilet inrichten.

Zoekt u misschien een ander model of mist u een badkameraccessoire in de complete badkamers die wij aanbieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u graag. Daarnaast kunt u altijd een afspraak maken om onze showroom in Harderwijk te bezichtigen. Daar staan specialisten voor u klaar om uw droombadkamer te realiseren.