Doucherekken

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Doucherek kopen voor je badkamer

Om je spullen op te bergen in je douche kan je gebruik maken van een handig doucherek. Met een doucherek heb je net dat stukje extra opbergruimte voor je shampoo en douchegel. Makkelijk al je douche benodigdheden binnen handbereik!

Verschillende doucherekken

De doucherekken van Sanitairkamer zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Zo zijn er opbergrekken met meerdere lagen en hebben ze een mogelijkheid om ze over je douchewand heen te hangen. Dit scheelt weer boren in je muur. Daarnaast zijn er doucherekken voor hoekmontage.

Ga mee met de stijl van je badkamer door te kiezen voor een mat zwart doucherek. Heb je liever een andere hippe kleur? Kies dan voor een chroom, RVS, koper kleurig of zelf goud doucherek. Altijd gemaakt van de beste materialen zodat jij een duurzaam product in huis hebt.

Doucherek monteren

Een doucherek monteren kan op verschillende manieren. Je kunt ze aan de douchewand hangen of in de muur schroeven. Daarnaast zijn er doucherekken die je kunt vastmaken met speciale lijm, zoals de Haceka Hang-on of de Tigerfix lijm.