Douche WC

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Douche wc kopen bij Sanitairkamer

Niet alleen populair in het buitenland, maar ook in Nederland steeds populairder: de douche wc! Een douche wc is een wc met bidet in een. Hygiënischer dan gebruik van toiletpapier en daarom ook een stuk milieuvriendelijker. Een bidet toilet is voorzien van een warmwaterstraal en soms ook van een warme föhn die na het wc-bezoek het gebied reinigt.

Extra opties van een douche wc

Ga je het toilet of de badkamer opknappen en wil je het gelijk helemaal goed doen? Ga op de luxe tour en plaats een douchetoilet. Naast een warmwatersproeier hebben we ook toiletten met bidet die nóg meer functies hebben. Wat dacht je van een verwarmde soft-close wc bril, verstelbare waterdruk, geurzuivering, verstelbare temperatuur én een nachtlampje? Koppel deze persoonlijke voorkeuren aan een app en je wc onthoudt per gebruiker de voorkeursinstellingen. Wat een luxe!

Toiletinspiratie opdoen? Kom naar onze showrooms!

Weet je nog niet helemaal wat voor douche toilet je wilt of wil je ons aanbod douche toiletten eerst even in het echt bewonderen? De keuze is reuze! Neem een kijkje binnen een van onze showrooms waarin ons assortiment toiletsets in het echt te bekijken is. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze. Wees welkom!