Douche WC

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Lekker fris dankzij een douche wc

Met een douche wc laat jij toiletpapier lekker achterwege. Nooit meer bang zijn dat je een leeg rolletje treft tijdens je toiletbezoek en dat een nieuwe rol nergens te vinden is. Een douche wc reinigt het gebied ‘down under’ namelijk na je toiletbezoek met water. Populair in Amerika en Azië en we snappen waarom. Het gebruik van een douche toilet is hygiënischer én milieuvriendelijker.

Hoe werkt een douche wc?

Bij een douche wc word je na je toiletbezoek goed gereinigd. Jij geeft aan dat je klaar bent en op het moment dat je normaal toiletpapier zou pakken, druk je op de optie ‘spoelen’. Er komt een slangetje/hendeltje uit je wc of toiletbril die vervolgens het gebied spoelt. Heb je een douche wc met fohn? Dan wordt het gebied ook nog eens droog geföhnd. Zo wordt toiletpapier overbodig (milieuvriendelijker) en reinigen met water is hygiënischer. Maar op zo’n douche wc kunnen nog veel meer opties zitten. Welke? Die lees je hieronder!

Het douche toilet, de meest luxe wc

Een douche wc maak je zo luxe zoals je zelf wil. Zo bestaan er douche wc’s met warm water, fohn, een verwarmde toiletbril, controle over de waterdruk, massagefunctie, vaginale sproeifunctie, geurzuivering, LED-licht, noem maar op. Ook zijn de meeste douche wc's te verkrijgen als hangtoilet. Een hangtoilet geeft een moderne look aan de badkamer en het maakt schoonmaken onder te toiletpot een stuk gemakkelijker. Bekijk alle opties, maak een wensenlijstje en ga op zoek naar jouw per-fecte bidet wc