Douche WC

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Informatie

Een douche wc is in Nederland nog niet een vast onderdeel van de badkamer. Toch raden we dit product iedereen aan! Een douche wc is een wc en een douche ineen. Na uw boodschap wordt uw onderkant gereinigd door middel van een warme straal water. Hierdoor kunt u de douche wc ook wel zien als een bidet en wc ineen. Het is het beste van beide werelden en dat in een product. We zijn dan ook laaiend enthousiast over de douche wc bij Sanitairkamer.nl.

Een douche wc is natuurlijk niet alleen een goed item voor in de badkamer, ook in de toiletruimte zal deze luxe wc niet misstaan. Niet langer hoeft u met vochtig toiletpapier aan de slag. Hierdoor is het gebruik van een douche wc ook milieuvriendelijker dan een normale wc.

We raden een douche wc vooral ook aan aan mensen die wat minder mobiel zijn. Met een douche wc hoeft u niet meer op de wc te verzitten om te zorgen dat uw onderkant goed schoon is, de wc doet het werk voor u. Het verkleint hierdoor de kant op valpartijen!

Merken

Bij Sanitairkamer verkopen we douche wc’s van drie merken, namelijk van de merken Galva, Geberit en Mueller.

Service

Wilt u meer weten over de werking van douche wc’s of over andere producten van Sanitairkamer? Neem dan contact op met onze sanitair experts van de klantenservice. Zij leggen u graag uit wat onze producten doen en of deze producten voor u geschikt zijn. Natuurlijk kunt u ook bij hun terecht voor het maken van een afspraak om onze showroom in Harderwijk te bezichtigen. Hierna kunt u onze toonzaal met een grootte van 800m2 betreden en inspiratie opdoen voor de badkamer van uw dromen. U kunt hier ook met een van onze experts zitten om een 3D-tekening te laten maken van uw toekomstige badkamer of toilet.