Tegels

Badkamertegels kopen bij Sanitairkamer

Onmisbaar in je badkamer of toilet: tegels. Een stijlvolle oplossing voor het inrichten van jouw droombadkamer. Houd je de badkamer ’t liefst zo strak & licht mogelijk of ga je liever voor kleurrijke of donkere tegels? Wij zorgen graag voor genoeg keuze! Ook handig: onze tegels zijn ook zéker geschikt voor in andere ruimtes in huis.

Welke verschillende badkamertegels zitten er in ons assortiment?

Bij Sanitairkamer zorgen we voor een ruime keuze in wandtegels en vloertegels. Natuurlijk vind je in onze showroom of webshop ook alle tegelmaterialen voor het plaatsen van de tegels. Op zoek naar goedkope tegels? Goed om te weten: we hebben tegels voor elk budget.

Welke vorm badkamertegel kies ik?

Strakke grote tegels, kleine mozaieken, klassieke metrotegels, kleurrijke Portugese tegels of ben je fan van de populaire hexagon tegels? Ons brede assortiment wandtegels en vloertegels bewonder je in een van onze showrooms of vind je terug in onze webshop!

Moderne badkamer

Houd je het interieur van je badkamer het liefst strak en minimalistisch? Dan is een moderne badkamer helemaal jouw ding. Ga voor grote effen wand- en vloertegels, strakke vormen en vermijd losse accessoires voor een minimalistische uitstraling!

Industriële badkamer

Een industriële badkamer is ontzettend populair en is te herkennen aan het gebruik van metaal(look) accenten, donkere kleuren en robuuste materialen zoals beton(look) & onbewerkt hout. Kies in een industriele badkamer voor betonlook tegels (op de vloer & een groot deel op de wand) en creëer jouw eigen betonlook badkamer!

Landelijke badkamer

Mag een badkamer van jou wel wat meer karakter hebben en hoeft het allemaal niet zo strak? Ga voor een landelijke badkamer! Aardetinten, houten materialen en sierlijke accenten zorgen voor een gezellige ruimte. Welke tegels bij deze stijl passen? Maak een keuze uit onze kleinere tegels zoals onze populaire metrotegels of mozaïektegels.

Uitgebreid assortiment tegels in onze showrooms. Zien we je daar?

Weet je nog niet helemaal wat voor tegels je wilt of wil je ons aanbod vloertegels (en alle kleuren) eerst even in het echt bewonderen? De keuze is reuze! In onze showrooms hebben we namelijk een nóg grotere collectie tegels. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze. Wees welkom!