Tegels

Tegels voor je badkamer, toilet of keuken. We hebben ze!

Onmisbaar in je badkamer of toilet: tegels. Een stijlvolle oplossing voor het inrichten van jouw droombadkamer. Houd je de badkamer ’t liefst zo strak & licht mogelijk of ga je liever voor kleurrijke of donkere badkamertegels? Wij zorgen graag voor genoeg keuze! Ook handig: onze tegels zijn ook zéker geschikt voor in andere ruimtes in huis.

Vloertegels, de basis van je badkamer

Met het uitkiezen van tegels start het inrichten van je badkamer en leg je de basis van je badkamerstijl. Badkamertegels zijn hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en beschermen de ruimte tegen vocht. Per-fect voor in een badkamer dus! Trends op het gebied van vloertegels zijn het plaatsen van grote tegels, 60x60cm bijvoorbeeld of zelfs dubbel zo groot: 120x120cm! Wist je trouwens dat je vloertegels ook op de wand kunt plaatsen? Hiermee creëer je eenheid in je badkamer en is je stijl perfect in balans!

Dankzij wandtegels krijgt je badkamer karakter

Waar je met vloertegels de echte basis legt, kun je met wandtegels de ruimte extra sfeer geven. Een luxe uitstraling dankzij marmeren tegels, strakke look dankzij metrotegels, kleur dankzij Portugese tegels of een speels accent met hexagon tegels en visgraattegels. Trek je wandtegels helemaal door op de wand of trek de aandacht met een accentmuur!

Op zoek naar goedkope tegels?

Wanneer je op zoek bent naar goedkope tegels dan kunnen we je blij maken! Omdat we rechtstreeks inkopen bij de fabriek kunnen we tegels goedkoop aanbieden. Benieuwd naar ons aanbod goedkope tegels? Bekijk je favoriete tegel in ‘t echt in een van onze showrooms!

Moeite met het vinden van een badkamerstijl?

Nog echt geen idee welke stijl je badkamer moet gaan krijgen en vind je het moeilijk om te zien hoe je items moet combineren? Doe vooral even wat inspiratie op in onze showrooms, maak een moodboard op Pinterest of bekijk onze blog vol inspiratie over een: luxe badkamer, moderne badkamer, betonlook badkamer en een industriële badkamer