Inbouwnissen

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ga je verbouwen? Vergeet vooral de inbouwnis niet

Opbergruimte in de badkamer is vaak schaars, maar dankzij een inbouwnis in je douche kun je al je douchespulletjes weer gemakkelijk kwijt. Een inbouwnis wordt ingebouwd in een vaste wand en is een inkeping in de wand waar je gemakkelijk spullen in kunt zetten. Benieuwd naar ons assortiment inbouwnissen? Bekijk ze hierboven of we leggen je de opties hieronder nog even voor.

Ons assortiment inbouwnissen

Koop je een inbouwnis dan heb je de optie uit 2 type nissen: een inbouwnis met kant-en-klare afwerking (bijvoorbeeld matzwart of goud) die je alleen nog maar in de wand hoeft te plaatsen óf een inbouwnis die je in de wand plaatst en vervolgens afwerkt met tegels. Nét welke look je mooie vindt passen bij de rest van je badkamer. Natuurlijk zijn onze inbouwnissen te verkrijgen in verschillende afmetingen én zelfs met een deurtje voor bijvoorbeeld in je toilet.

Andere type opbergers

Ga jij je badkamer niet verbouwen of renoveren? Dan is een inbouwnis wat lastig te realiseren. Gelukkig hebben we voor de douche ook andere opbergers dan inbouwnissen. Zo scoor je doucherekken voor op de wand, doucherekjes die je aan je douchewand hangt of handige planchetten waar je jouw douchespulletjes op kunt zetten. Geen inbouwnis, maar wel handige andere doucheaccessoires om je spulletjes netjes op te bergen!