Inbouw nis

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Opbergruimte creëren zonder oppervlakte in te leveren met een stijlvolle inbouw nis.

Met een in- of opbouwnis voegt u opbergruimte toe aan je badkamer zonder dat u ruimte in moet leveren. In ons assortiment vind u nisjes in verschillende formaten en kleuren. Sommige maten zijn gelijk aan standaardmaten van wandtegels om uw wand strak af te werken. U kunt ook kiezen voor een nis met deur.

Het Looox assortiment bevat inbouwnissen met (betegelbare) deuren.

Naast open inbouwnissen bieden wij ook nissen met deuren aan. Een onopvallend compartiment in uw wand maakt u met de betegelbare nissen van Looox. Bouw een nis in de wand en maak deze af met eenzelfde tegel die u ook voor de wand gebruikt om een stijlvol geheel te maken. Wij bieden tevens RVS inbouwnisjes met deur aan van Looox. Bekijk de handige installatie video voor een snelle en foutloze installatie.

Bent u bezig met het inrichten van uw nieuwe badkamer?

Kijk dan eens bij onze douchecabines, baden, meubels en tegels voor een volledige badkamer inrichting. Wij willen u graag helpen bij het realiseren van uw droombadkamer. Daarom bieden wij de optie om een complete badkamer te bestellen met alle gewenste opties. U kunt ervoor kiezen om een 3d tekening en een offerte op maat te ontvangen. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies of kom eens langs in onze showrooms.