Primer

Voorstrijk kopen bij Sanitairkamer

Voorstrijk is belangrijk om te gebruiken als primer voor zuigende ondergronden. Vraag je je af waarom? Dit leggen we je hieronder haarfijn uit!

Wanneer is het nodig om voorstrijk te gebruiken?

Spuit met een plantenspuit flink wat water op 1 plek op de muur, wordt de muur onder de watervlek donker? Dan weet je dat deze het water aan ’t opnemen is en voorstrijk of primer nodig heeft. Gebruik je geen voorstrijk, dan zuigt de muur vervolgens het grootste deel van de tegellijm op waardoor je tegels minder goed blijven zitten. Tijd voor voorstrijk! Blijf de vlektest uitvoeren tot het water er direct afloopt en de muur onder de vlek niet of nauwelijks van kleur verandert.

Uitgebreid assortiment primer in onze showrooms. Zien we je daar?

Weet je nog niet helemaal wat voor tegels je wilt of wil je ons aanbod badkamertegels eerst even in het echt bewonderen? De keuze is reuze! Neem een kijkje binnen een van onze showrooms waarin ons assortiment tegels in het echt te bekijken is. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze. Wees welkom!