Tegelstroken

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tegelstroken badkamer

Tegelstroken worden vaak gebruikt voor een speels effect in de badkamer. Veelal wordt het gebruikt als onderbreking tussen vierkante tegels. Door het gebruik van tegelstroken creëert u wat meer sfeer in uw badkamer en is uw badkamer net even wat anders dan alle andere badkamers. Het pakket stroken dat u ontvangt bestaat uit rijen tegels in verschillende breedtes. Zo kunt u tegels van 5 tot en met 60 centimeter breedte in een pakket vinden. Hierdoor is het belangrijk om bij de bevestiging van de tegelstroken goed te kijken naar het patroon waarin u de stroken wilt leggen. Begin niet lukraak met het bevestigen maar neem de tijd om het meest optimale effect te behalen!

Gebruik van tegelstroken

Tegelstroken zijn bedoeld voor gebruik als wandtegels. We raden het af om tegelstroken op de vloer te gebruiken. Wandtegels zijn een stuk minder dik dan vloertegels en de kans dat ze breken onder het gewicht van een persoon is heel groot. Het is dan ook een betere optie om vloertegels voor de vloer te gebruiken.

Service

Heeft u vragen over het gebruik of de bevestigen van tegelstroken? Onze klantenservice helpt u graag met al uw vragen en/of opmerking over tegelstroken of over andere producten van Sanitairkamer.

Vaak krijgen we de vraag hoe we zulke voordelige prijzen kunnen aanbieden. We kopen direct bij onze fabrikanten in en daarnaast kopen we in grote aantallen in. Hierdoor is er geen tussenverkoper waardoor onze prijzen zo laag mogelijk kunnen zijn. Ook heeft de grote inkoop tot gevolg dat al onze producten, waaronder tegelstroken, op voorraad leverbaar zijn. U hoeft dus niet langer maanden te wachten tot u aan de slag kan met verbouwen of inrichten.

Wilt u graag onze tegelstroken of andere producten met eigen ogen bekijken, dan kunt u onze showroom in Harderwijk bezoeken. Na het plannen van een afspraak heten wij u hier van harte welkom in ons 800m3 grote sanitair center.