Complete douchecabine

actie complete douchecabines
Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Ervaar de luxe met een complete douchecabine

Door een complete douchecabine in je badkamer te plaatsen creëer je direct hét hotelgevoel. Heerlijke luxe, maar dan lekker in je eigen badkamer! Koop je een complete douchecabine? Dan ben je direct helemaal klaar. Oké, nog wel even installeren dan. Zoals je een andere douchecabine compleet moet maken met o.a. nog een regendouche en douchebak, zit dit er bij een complete douchecabine al allemaal bij.

Voordelen van een complete douchecabine

In onze ogen heeft de complete douchecabine veel voordelen. Welke dit zijn? Een complete douchecabine:

 • houdt water en warmte lekker binnen de gesloten douchecabine en tocht buiten de deur;
 • bevat al een douche, handdouche en douchebak en soms ook al massagejets, een radio, ventilator, zitje, verlichting en spiegel;
 • is gemakkelijk te plaatsen;
 • koop je in verschillende vormen & stijlen;
 • is vaak voorzien van speciaal glas voor extra veiligheid.

Een complete douchecabine helemaal in jouw stijl

De verschillen in complete douchecabines zitten ‘m voornamelijk in de type deur, het uiterlijk én de luxe toevoegingen (zoals massagejets, een radio, zitje, etc.). Maak je keuze en stel zo je eigen douchecabine samen!

Type deur

Een complete douchecabine is vaak voorzien van een schuifdeur maar wordt ook zeker met een draaideur gemaakt. Een schuifdeur is perfect wanneer je een kleine badkamer hebt. Schuifdeuren houden de looproute vrij en hoeven geen draai te maken. Heb je wel de ruimte dan heb je nog de keuze uit de bekende draaideur.

Het uiterlijk

Ook de complete douchecabine past helemaal in de stijl van een van de populairste badkamerstijlen: de industriële badkamer. Deze cabines zijn namelijk voorzien van het welbekende zwarte frame, dat natuurlijk ook mooi matcht in een moderne badkamer.

Extra functies

Per complete douchecabine verschilt welke functies deze heeft. De een bevat de belangrijkste basisonderdelen zoals een douchekop, handdouche, douchebak en afvoer. Maar er bestaan ook veel luxere modellen met een radio, massagejets, verlichting, een spiegel, ventilator en zitje. Wist je dat er ook cabines met extra diepe douchebakken bestaan? Handig voor de allerkleinsten, de douchebak kun je namelijk als douchebad gebruiken! En wil je voor een extra luxe versie van de complete douchecabine gaan? Denk dan eens aan een stoomcabine voor het echte wellnessgevoel in huis!

-------------------------------

Veelgestelde vragen complete douchecabines

Wat is het verschil tussen een complete douchecabine en een douchecabine?

Een complete douchecabine is een dichte cabine die al voorzien is van een douchekop, douchebak, (thermostatische) mengkraan, handdouche en cabine. Helemaal compleet dus én uit te breiden met grote luxe. Wist je dat er ook complete douchecabines bestaan met een radio, massagejets, verlichting en meer? Zo maak je ’t zo luxe als je wil!

Wat zijn de voordelen van een complete douchecabine?

Koop je een complete douchecabine, dan koop je 1 systeem met alles erop en eraan. Je bent na die aankoop helemaal klaar om te genieten van je nieuwe douchecabine met douche, douchebak, douchekraan en tip: vergeet niet bij de toebehoren van het product de aansluitset toe te voegen aan je bestelling.

Verkopen jullie ook kitvrije douchecabines?

Jazeker! Het voordeel van kitvrije douchecabines is dat je ze via een kliksysteem gemakkelijk & snel in elkaar zet zonder alles te hoeven kitten. We adviseren wel om een klein laagje siliconenkit aan te brengen tussen de douchebak en de wanden van de cabine om alles netjes op elkaar aan te laten sluiten en extra waterdicht te maken.

Waar moet ik rekening mee houden met het kopen van een complete douchecabine?

Koop je een complete douchecabine, houd dan goed de maten in de gaten en zorg dat je wat speling hebt met het plafond om alles goed te kunnen monteren. En heb je een kleine badkamer? Dan adviseren we je om voor een douchecabine met schuifdeur te gaan. Zo houd je de loopruimte vrij en is het niet behelpen om in en uit de douche cabine te stappen!