Witte wandtegels

Filteren
Filteren

Grotere badkamer met witte wandtegels

Witte tegels plaatsen in jouw badkamer? Geen gek idee! Dankzij witte wandtegels lijkt je badkamer groter. En hoe groter de tegel, hoe groter het effect. Witte tegels zijn dus perfect in een kleine badkamer óf als tegenhanger van een donkere of kleurrijke tegel. Met een witte tegel sla je de plank dus nooit mis!

Breng balans aan met witte tegels

Witte tegels brengen balans aan in je badkamer. Zo hoef je niet bang te zijn dat je badkamer te druk of te donker wordt. Ideaal als je fan bent van kleurrijke Portugese tegels of Marokkaanse tegels! Ga voor grote witte tegels om rust aan te brengen, hippe witjes, klassieke marmerlook tegels of leuke visgraattegels!

Witte tegels saai? Nee joh!

Wie zegt dat witte wandtegels saai zijn? Witte tegels heb je natuurlijk in verschillende vormen en maten, denk aan speelse hexagon tegels of klassieke metrotegels. Natuurlijk kun je ook spelen met een donkere voegkleur, dan springen de witte tegels er nog meer uit!

Afwerking van witte wandtegels

De meeste witte wandtegels zijn gemaakt van keramiek. Heeft de tegel een glanslaagje? Dan is deze geglazuurd voor extra bescherming en schoonmaakgemak. Daarnaast kan de tegel afgeronde randen hebben (niet gerectificeerd) of strakke hoeken (gerectificeerd). Nét waar je voorkeur naar uitgaat! In onze showrooms hebben we alle opties in sfeersetting voor je klaargezet om uitgebreid bekeken te worden. Zien we je daar?

Witte tegels schoonmaken doe je zo!

Het voordeel aan de kleur wit is dat het de ruimte groter doet lijken. Het nadeel is dat je op wit snel vlekken ziet. Belangrijk dus om je witte tegels ook lekker wit te houden. Benieuwd naar de beste tips? Deze vind je in onze blog over tegels schoonmaken!

Vind je het toch iets te wit?

Witte tegels kun je natuurlijk eindeloos combineren. Maar mis je een beetje de warmte & sfeer in de ruimte? Dan zijn houten tegels misschien interessant voor je! Dit zijn keramische tegels voorzien van een houtlook die nét echt lijkt! Perfect als vloertegel maar zeker ook als wandtegel. Of wil je net even een variant van de standaard witte tegel? Denk dan eens aan marmerlook tegels! Dan houd je de lichte uitstraling van witte tegels, maar net even in een klassiek jasje! En mag er wel wat meer kleur in jouw witte badkamer komen? Denk dan eens aan kleurrijke zellige tegels, gezellige Marokkaanse tegels of voor toffe Portugese tegels op de vloer.