Witte wandtegels

Filteren
Filteren

Witte wandtegels kopen bij Sanitairkamer

Witte wandtegels in jouw badkamer? Helemaal geen gek idee! Witte tegels in je badkamer laten je badkamer optisch groter lijken. Hoe groter de tegel, hoe groter het optische effect. Houd je van kleur in je badkamer? Of ga je voor een stijlvol zwart-witte badkamer? Witte wandtegels brengen balans aan in je badkamer. Zo hoef je niet bang te zijn dat je badkamer te druk of te donker wordt. Ideaal als je fan bent van Portugese tegels of kleurrijke hexagon tegels!

Afwerking van witte tegels

Keramische wandtegels kunnen op verschillende manieren afgewerkt zijn. Met een glanslaagje voor extra bescherming, de zijkanten afgerond (niet gerectificeerd), ongeglazuurd voor een natuurlijk of mat effect of juist met strakke hoeken (gerectificeerd). In onze showrooms hebben we alle opties in sfeersetting voor je klaargezet om uitgebreid bekeken te worden. Zien we je daar?

Uitgebreid assortiment wandtegels in onze showrooms

Weet je nog niet helemaal wat voor tegels je wilt of wil je ons aanbod wandtegels (en alle kleuren) eerst even in het echt bewonderen? De keuze is reuze! Neem een kijkje binnen een van onze showrooms waarin ons assortiment wandtegels in het echt te bekijken is. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze. Wees welkom!