Witte wandtegels

Filteren
Filteren

Grotere badkamer met witte wandtegels

Witte wandtegels plaatsen in jouw badkamer? Helemaal geen gek idee! Witte wandtegels laten je badkamer optisch groter lijken. Hoe groter de tegel, hoe groter het optische effect. Houd je van kleur in je badkamer? Of ga je voor een stijlvol zwart-witte badkamer? Witte wandtegels brengen balans aan in je badkamer. Zo hoef je niet bang te zijn dat je badkamer te druk of te donker wordt. Ideaal als je fan bent van Portugese tegels, hexagon tegels of metrotegels! Trend tip: witte tegels worden tegenwoordig vaak gecombineerd met grijze tegels (zoals een betonlook tegel)!

Afwerking van witte wandtegels

Keramische wandtegels kunnen op verschillende manieren afgewerkt zijn. Heeft de tegel een glanslaagje? Dan is deze geglazuurd voor extra bescherming en schoonmaakgemak. Daarnaast kan de tegel afgeronde randen hebben (niet gerectificeerd) of strakke hoeken (gerectificeerd). Nét waar je voorkeur naar uitgaat! In onze showrooms hebben we alle opties in sfeersetting voor je klaargezet om uitgebreid bekeken te worden. Zien we je daar?

Witte tegels ook wit houden

Het voordeel aan de kleur wit is dat het de ruimte optisch groter laat lijken. Vooral in een kleine badkamer zijn witte tegels daarom populair. Belangrijk dus om wit ook echt wit te houden. Benieuwd naar de beste tips? Deze vind je in onze blog over tegels schoonmaken!

Vind je het toch iets te wit?

Witte tegels kun je natuurlijk eindeloos combineren. Maar mis je een beetje de warmte & sfeer in de ruimte? Dan zijn houten tegels misschien interessant voor je! Dit zijn keramische tegels voorzien van een houtlook die nét echt lijkt! Perfect als vloertegel maar zeker ook als wandtegel. Of wil je net even een variant van de standaard witte tegel? Denk dan eens aan marmerlook tegels!