Witte wandtegels

Filteren
Filteren

Witte wandtegels kopen doe je bij Sanitairkamer

Met ons brede assortiment en onze scherpe prijzen sla jij altijd je slag. De witte wandtegels van Sanitairkamer zijn niet alleen geschikt voor je badkamer, maar voor iedere kamer in je huis. De wandtegels zijn gemakkelijk schoon te maken en zorgen voor een schone en frisse uitstraling in je badkamer. 

Welke wandtegels heb ik nodig?

Er is natuurlijk niet 1 witte wandtegel, je hebt de keuze uit verschillende afwerkingen en formaten. Een veel gekozen formaat is de 30x60 wandtegel. Hierin kun je nog kiezen voor een matte of een glanzende afwerking. Hoe strak je de tegels op de wand wilt hebben kies je ook zelf, een gerectificeerde tegel met een gezaagde strakke zijkant of een ongerectificeerde tegel met een aflopende zijkant. 

Een gerectifieerde tegel gebruikt minder voeg, de voegen zijn meestal 2mm. Bij een ongerectificeerde tegel is dit tussen de 3 en 5 millimeter. 

Wat heb je verder nodig?

Natuurlijk leveren wij niet alleen witte tegels, ook ons assortiment toebehoren is ontzettend groot. Kijk eens tussen de tegelmaterialen voor bijvoorbeeld tegelprofielen, tegellijm en tegelvoeg!