Douchecabine met douchebad

Filteren
Filteren

Bespaar ruimte door te kiezen voor een bad / douche combinatie

Een ligbad waar een cabine opgebouwd is. Zo kunt u een bad / douche combinatie het beste omschrijven. Als u een kleinere badkamer heeft maar toch wilt genieten van een bad is dit een uitstekende optie.

De cabine is net als iedere andere complete douchecabine. Voorzien van alle handige en luxe opties die u verwacht. Daarnaast beschikt de cabine over een hoge douchebak die zo ruim is dat deze fungeert als bad.

Ervaar de luxe en het gemak in uw eigen badkamer

Een complete bad / douche combinatie is gemakkelijk te installeren. Een deel van de componenten is al voor gemonteerd en u krijgt bij het product een duidelijke montagehandleiding. Buiten de cabine heeft u alleen een aansluitsetje voor het water nodig. Bij de cabines met een radio, verlichting en ventilatie heeft u ook een aansluiting op het stroomnetwerk nodig.

Door het grote aantal opties in de complete cabine bent u van alle gemakken voorzien. Naast een regendouche en een handdouche zijn de cabines vaak voorzien van massagejets. Daarnaast zijn een aantal luxe opties zoals een radio, planchet of extra voetmassage ook vaak standaard in de complete combinaties!

Ruim douchebad vanaf 150cm

De ruime cabines hebben een groot douchebad. Ze zijn beschikbaar vanaf 150 centimeter! De hoogte van het douchebad is rond de 50 centimeter. Zo heeft u genoeg ruimte om te badderen en is de douche goed toegankelijk.

Service van Sanitairkamer

Wij kunnen een complete douchecabine goedkoop aanbieden omdat wij direct inkopen bij de leverancier. Zo houden wij de prijzen laag en kunnen wij snel leveren! Weet u niet welke douchecabine u moet kiezen? Neem dan contact met ons op, onze professionals staan altijd voor u klaar om u te helpen met uw beslissing.

Wilt u de douchecabine eerst zien en ervaren? Kom dan langs in onze showroom, wij hebben een aantal modellen opgesteld staan!