Alle toiletpotten

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Maak je toilet compleet, shop een toiletpot!

Zonder een daadwerkelijk toilet is een toiletruimte natuurlijk niets. Maar, uit de grote hoeveelheid toiletten: welke kies je dan? We lopen de opties even met je bij langs!

Populair: een hangend toilet

Toch wel de populairste keuze van dit moment, een inbouwtoilet. Strak, modern en vooral heel praktisch. Trendtip: durf jij voor een zwart toilet te gaan? Een hangend toilet maak je vast aan een inbouw reservoir die je mooi achter een wand hebt weggewerkt. Vergeet niet een mooie design drukplaat te kopen en je moderne inbouwtoilet is af! Wist je dat tegenwoordig veel toiletten randloos zijn? Een randloos toilet is hygiënischer omdat er geen vuil achter de rand meer kan ophopen. 

Liever een staand model? De voordelen van een staand toilet

Geen zin in een verbouwing, leidingen verleggen en al die poespas? Vaak ben je met een staand toilet snel klaar. Zeker als je de leidingen die je hebt liggen kunt hergebruiken. Ga je voor een duoblok toilet dan ben je nog sneller klaar. Hier zitten het toiletreservoir en spoelknoppen al bij in!

Extra fris dankzij een douche wc

Een douche wc wordt ook wel een toilet met bidet genoemd. Extra hygiënisch en milieuvriendelijker omdat je geen toiletpapier meer hoeft te gebruiken. Dankzij een warmwaterstraal wordt de onderkant gereinigd en wanneer je de luxe versie hebt wordt het gebied ook nog droog geföhnd. Niet van plan om een geheel nieuwe bidet wc aan te schaffen? We verkopen ook wc brillen met bidetfunctie!

Een urinoir voor thuis

Dat een urinoir alleen in openbare toiletten hangt is een fabel. Heb je de ruimte, dan kan het best handig zijn om een urinoir te plaatsen. Ze zijn onderhoudsvriendelijker, hygiënischer en ze gebruiken minder water met het doorspoelen.

Sanibroyeur, het toilet zonder te hoeven verbouwen

Oei, geen riolering in de buurt maar wel de wens om een toilet te plaatsen? Dan is een Sanibroyeur misschien een goed idee. Een Sanibroyeur is een vermaler die de ontlasting tot fijne deeltjes vermaalt. Je plaatst zo’n Sanibroyeur achter je toilet en sluit hem op de koudwatertoevoer en het stopcontact en het toilet kan gebruikt worden!