Alle toiletpotten

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Opzoek naar een hangend toilet? 

Op Sanitairkamer.nl vind u een ruim aanbod van hangende toiletten voor de scherpste prijzen. Door de ruime keuze voor iedere badkamer een geschikt wandcloset. Kiest u voor een klassiek toilet of voor de nieuwste innovaties?

Wij bieden u de beste prijs/kwaliteit verhouding. De producten die wij aanbieden gaan jaren mee en zijn van bewezen kwaliteit. Daarnaast heeft u een ruime keuze in verschillende designs, kleuren en functionaliteiten. 

Een hangend toilet wordt aangesloten op een inbouwreservoir. Het reservoir wordt ingebouwd en wordt betegeld. Er worden uitsparingen in de tegels en voorzetwand gemaakt zodat het toilet kan worden aangesloten. Vanwege het inbouwen komt er minder geluid van het spoelmechanisme. Een hangend toilet oogt rustgevend en is te combineren met een drukplaat naar keuze.

Complete set nodig?

Wij hebben voor u al de meest populaire wandclosets samengesteld met verschillende inbouwreservoirs. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Villeroy & Boch Subway 2.0 toilet met een Geberit inbouwreservoir. Ontdek onze extra voordelige toiletsets